Nukkekodin Keinutuoli 1:18

8.00

Koottava koristeellinen keinutuoli ( 6 x 3 cm korkeus 6.3 cm ) käsittelemätöntä koivuvaneria 1:18 nukkekotiin.

Keinutuolin  voit verhoilla tai käsitellä kuten minkätahansa puuesineen. maalata, lakata, vahata, öljytä…. Istuinosan verhoilun vaiheet on esitetty  vinjettikuvissa. Pehmustukseen (ei välttämätön) voi käyttää esim vanulappuja.

Keinutuolin ” Karelia” saa myös mittakaavassa 1/12 ja 1/24 .

Kangas ei kuulu pakettiin. Klikkaa kuvia, näet paremin.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava kotimainen nukkekodin keinutuoli 1:18

Koottava keinutuoli

Gepetto verkkokaupassa myynnissä olevat vanerituotteet kuten tämä Nukkekodin keinutuoli ovat kotimaista koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatko työstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

Aloita kokoaminen

nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa Nukkekodin keinutuoli ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) Kukkapöydän voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Jos haluat sekä maalata että verhoillakeinutuolin, maalaa verhoilemattomat osat ennen kokoamista ettei kangas tahriinnu.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.