Keinuhevonen 1:18

8.00

Koottava keinuhevonen käsittelemätöntä koivuvaneria nukkekotiin 1:18 tai koristeeksi. Annetaan nallen esitellä: Säkäkorkeus on n. 3,2 cm, koko korkeus n. 4,7 cm, jalas 6 cm, leveys 1 cm.

Käytä kootessasi erikeepperityyppistä liimaa (saat myös meiltä). Aloita nitkuttelemalla palat rauhallisesti irti levystä. Kuvan keinuhepan olen maalannut ensin tummanruskealla akrttlivärillä ja käsitellyt sen jälkeen metallivahalla (kulta).

Sisältää pieniä osia – ei sovellu alle 3 vuotiaille.

 

Kuvaus

Koottava keinuhevonen 1:18 käsittelemätöntä koivuvaneria

Keinuhevonen
Keijut tykkää keinuhevosesta.

Kokoaminen

Nitkuttele aluksi osat irti rauhallisesti. Vartalo-osa (sis. vartalo, häntä ja pää/harja) tulee kylki-jalas osien väliin . Levitä erikeepperi tyyppistä liimaa vartalo-osan molemmin puolin sekä vatsassa olevaan  uraan (satulanauhapalalle). Katso, ettei kuolainten reiän kohtaan tule liimaa. Liitä kylkiosat, vartalo-osa ja satulanauhapala. Tarkista asemointi ja purista hetki (sormin riittää). Keinuhevosen voit käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen: lakata, vahata, maalata…

Jos haluat voit tehdä kuolaimet ohuesta metallilangasta tai pujottaa suoraan ohjakset paikoilleen ilman kuolaimia . Kuolaimet ja ohjakset eivät kuulu pakettiin.

Käsittelemättäkin kauniin keinuhepan voit käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen. maalata, lakata, vahata, öljytä…. Vinjettikuvassa myös keinuhevonen 1:24.

Sisältää pieniä osia. Ei alle 3v.

Gepeton koottavat valmistetaan omalla vertaallamme Kangasalla. Konemme hyrräävät ekosähköllä.

”Hän tuli kotiin, askarteli hetken ja pelasti päivänsä”