Pikkulinnut (12 ja 10x 2mm) Koruaihiot 2 paria

5.80

Herttaiset pikkulinnut valmistamme verstaallamme Kangasalla käsittelemättömästä kotimaisesta koivuvanerista (n. 2mm). Levyssä on osat kahteen pariin pikkulintuja.

Mitat:”isomman” parin siipiväli on n. 12 mm. Pienemmän parin siipiväli on n. 10 mm.

Käsittely: Vaneria voit lakata,vahata, maalata… irroitettuasi osat pohjasta, sinulle jää materiaalia käsittelykokeiluihin.

Aloita nitkuttelemalla osat irti levystä, jossa ne ovat kiinni pienestä pisteestä. Kokoamiseen tarvitset esim. erikeepperiä tai puuliimaa. Koukut ym. eivät kuulu toimitukseen.

Koruaihiot voit lähettää myös suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Laita silloin ystäväasi osoite “toimitus eri osoitteeseen” kohtaan.

Pikkulinnut ja niiden osat ovat pieniä. Muistathan etteivät ne sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Pikkulinnut  Koruaihio

Nämä pikkulinnurt ovat omia mallejamme materiaalina kotimainen koivuvaneri. Valmistus laserleikkaamalla omalla verstaallamme Kangasalla . Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla.

Nitkuttele aluksi osat irti levystä rauhallisesti. Levystä jää materiaalia käittelykokeiluihin.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

YMPÄRISTÖ

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

SAATAVUUS

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Koruaihiot saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä

Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. En yleensä pidä koruaihioita mukana messuilla. Jos haluat hakea  koruaihioita tai jotain muuta tiettyä tuotetta, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).