Koruaihio pikkulinnut (12 ja 10x 2mm) 2 paria

5.80

Herttaiset pikkulinnut-koruaihiot valmistamme verstaallamme Kangasalla käsittelemättömästä kotimaisesta koivuvanerista (n. 2mm). Levyssä on osat kahteen pariin pikkulintuja. “isomman” parin siipiväli on n. 12 mm. Pienemmän parin siipiväli on n. 10 mm. Aloita nitkuttelemalla osat irti levystä, jossa ne ovat kiinni pienestä pisteestä. Kokoamiseen tarvitset esim. erikeepperiä tai puuliimaa. Koukut ym. eivät kuulu toimitukseen.

Koruaihiot voit lähettää myös suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Laita silloin ystäväasi osoite “toimitus eri osoitteeseen” kohtaan.

Pikkulinnut ja niiden osat ovat pieniä. Muistathan etteivät ne sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koruaihio Pikkulinnut

Nämä koruaihiot ovat omia mallejamme materiaalina koivuvaneri. Valmistus laserleikkaamalla omalla verstaallamme Kangasalla . Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla.

Nitkuttele aluksi osat irti levystä rauhallisesti.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

YMPÄRISTÖ

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

SAATAVUUS

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .