Sydämellinen Snautseri pussinsulkija

5.00

Pussinsulkija Snautseri on ( n.15.7 cm) käsittelemätöntä koivuvaneria.

Sydämellinen koira käy pussinsulkijasta hienosti sellaisenaan, saat sen kanssa  hauskan askartelutuokion.

Jos haluat, että lähetämme pussinsulkijan ystävällesi suoraan, ilman erillisiä postikuluja, valitse toimitus eri osoitteeseen. Voit myös liittää mukaan tervehdyksen niin halutessasi.

Vinjettikuvassa näet myös muita pussinsulkijamalleja.

 

Kuvaus

Kotimainen Sydämellinen Snautseri-pussinsulkija

Pussinsulkija
Etiketti Sydämellinen Snautseri pussinsulkijalle

Hauskat, käyttökelpoiset ja laadukkaat Gepetto vanerituotteet kuten Sydämellinen Snautseri ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Sydämellisen Snautserin voit halutessasi maalata, vahata, lakata, värittää puukynillä… Kysy tarvittaessa pussinsulkijoita omalla designilla tai tekstillä.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

.Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .