Löylykauha ja Kiulu 1:12

6.00

Koottava Löylykauha ja Kiulu kotimaista koivuvaneria. Kiulun pohjan halkaisija on n. 2 cm . Koko korkeus kahvoineen n. 3.5 cm. Kiulu ja kauha ovat omia mallejamme materiaalina kotimainen koivuvaneri.

Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Nitkuttele aluksi osat irti levystä rauhallisesti. Ethän taita taipuvaa osaa enempää kuin on terpeen sen liittämiseksi kiulun laidoiksi.

Tämän askarteluyllätyksen voit lähettää myös suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Laita silloin ystäväasi osoite-toimitus eri osoitteeseen- kohtaan.

Osat ovat pieniä. Muistathan etteivät ne sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava Löylykauha ja Kiulu 1:12

Kiulu ja löylykauha 1:12
Etiketti ja ohje kiulu ja löyöykauha pakettiin
Löylykauha ja Kiulu osat
Löylykauha ja Kiulu osat

Kotimaisuus ja ympäristö

Helppo päätös oli se että tuotteemme valmistetaan Suomessa, joko verstaassamme Kangasalla tai kotimaisten yhteistyökumppaniemme toimesta. Omat koneemme toimivat ekosähköllä ja materiaalivalinnoissa pyrimme  kestäviin ratkaisuihin sekä laadullisesti, että ympäristön kannalta.

Filosofiaa

Tuotteet,  kuvitukset ja tekstit on tehty sydämellä, tavoitteena herättää pieniä ja suuria hymyjä ja ajatuksen hyrähdyksiä.

Nukkekodeista ja kalusteista

Nukkekodeissa ja kalusteissa haluamme tarjota tekemistä/ tekemisen iloa ei pelkkiä tavaroita. Jos onnistumme mahdollistamaan mukavan oman tai yhteisen askarteluhetken, olemme mielestämme onnistuneet. Valmistamme kotimaiset koottavien nukkekotien runkopaketit omassa verstaassa Kangasalla.  Emme myy valmiita tavaroita vaan tekemistä. Valikoimissamme on koottavia nukkekoteja ja kalusteita mittakaavoissa 1/6, 1/12, 1/18 ja 1/24 sekä 1/48.

Askartelusta :

Pelasta pääsi, pelasta päiväsi – käytä käsiäsi !

Mainio suomenkielen sana käsittää kertoo jo paljon siitä miten olennainen asia ihmisen ymmärrykselle ja toiminnalle käsillä tekeminen on. juhlallisesti käsityön, taidekäsityön ja taiteen merkityksestä on tehty hyviä tutkimuksia, jotka vahvistavat suomenkielen nerokkaasti sanoittaman totuuden.Lainattu teksti(quotation): Arts and crafts provide a platform for the kids to create new things. It makes them think differently and to innovate. The ability to solve problems the kid encounters while taking up a project work promotes creativity. In short arts and crafts will make your kids more resourceful and versatile. Oma lisäys (My remark) : Counts adults too !