Yllätyshuone MiniMini Olohuone 1:48

12.00

Hauska MINI MINI – yllätyshuone tarvikepaketti vaikka tulitikkurasiaan. Kuvan huopamatto ei kuulu pakettiin ei myöskään vinjettikuvan kaappikello. Keijuja sen sijaan on kaksi ja mukana on myös Minimini-ukulele ja Tikuaski !

Tarvike paketissa on: osat Kustavilaiseen MINIMINI-sohvaan,-nojatuoliin, ja-kukkapöytään,
sekä minimini-ukulele ja tapetti paperi.
”Tapetti”: n. 7×15 cm- kuosi vaihtelee – happo ja lingniinivapaata – 150 gsm ja kaksi keijua.

Aloita MINIMINIn kokoaminen nitkuttelemalla osat irti. Kokeile ensin ilman liimaa. Kun liimaat, käytä yleisliimaa esim. erikeepperiä tai puuliimaa. MINIMININ voit maalata vahata lakata… itse käytän usein akryylimaaleja.

MimiMinit ovat tosi pieniä. Eivät sovellu alle 3 vuotiaille.

Askartelun iloa
t: Anu/ www.www.gepetto.fi

ps. Yllätä ystävä ! Paketin voit lähettää ilman erillisiä kuluja suoraan ystävällesi. Valitse toimitus eri osoitteeseen tai kerro asiakkaan huomiot kohdassa haluamasi toimitusosoite.

Kuvaus

Yllätyshuone MiniMini Olohuone

Koottava minimini kotimaista käsittelemätöntä koivuvaneria. Aloita MINIMINIn kokoaminen nitkuttelemalla osat irti. Kokeile ensin ilman liimaa. Kun liimaat, käytä yleisliimaa esim erikeepperiä tai puuliimaa. MINIMININ voit maalata vahata lakata.. itse käytän usein akryylimaaleja.

Kuvan huopamatto ei kuulu pakettiin. Keijuja sen sijaan on kaksi ja mukana on myös tikkuaski ja Minimini ukulele, kuinkas muuten !

Askartelun iloa : )
t: Anu/ www.www.gepetto.fi