Yllätyshuone MiniMini KEITTIÖ 1:48

12.00

Yllätyshuone KEITTIÖ tarvikepaketti tulitikkurasiaan. Kuvan  kukkapurkki, keittiökaapin rekvisiitta (erilaisia helmiä) ja huopamatto eivät kuulu pakettiin.

Tarvike paketissa on: osat MINIMINI-hellaan,
-kahteen tuoliin ja keijuun sekä astiakaappiin ja pöytään ja -keinuhevoseen sekä tapetti paperi. Mukana myös mini-ukulele ja tikkuaski, eihän siitä muuten mitään tule !
”Tapetti”: n.7×15 cm- kuosi vaihtelee – happo ja lingniinivapaata – 150 gsm.

Koottava minimini kotimaista käsittelemätöntä koivuvaneria. Aloita MINIMINIn kokoaminen nitkuttelemalla osat irti. Kokeile ensin ilman liimaa. Kun liimaat, käytä yleisliimaa esim erikeepperiä tai puuliimaa. MINIMININ voit maalata vahata lakata.. itse käytän usein akryylimaaleja.

MimiMinit on tosi pieniä. Ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Askartelun iloa
t: Anu/ www.www.gepetto.fi

ps. paketin voit lähettää ilman erillisiä kuluja suoraan ystävällesi. Valitse toimitus eri osoitteeseen tai kerro asiakkaan huomiot kohdassa haluamasi toimitusosoite.

Kuvaus

Yllätyshuone MiniMini-Keittiö

YLLÄTYSHUONE ON Koottava minikalustepaketti kotimaista käsittelemätöntä koivuvaneria. Aloita MINIMINIn kokoaminen nitkuttelemalla osat irti. Kokeile ensin ilman liimaa. Kun liimaat, käytä yleisliimaa esim erikeepperiä tai puuliimaa. MINIMININ voit maalata vahata lakata.. itse käytän usein akryylimaaleja.

Kuvan  huopamatto ei kuulu pakettiin. Keijuja sen sijaan on kaksi !

Askartelun iloa : )
t: Anu/ www.www.gepetto.fi