Myymälähylly 1:18

8.00

Paketissa on osat yhteen kotimaiseen koottavaan hyllyyn. mainio hylly myymälään tai kirjahyllyksi.

Kuvassa näet kolme hyllyä vierekkäin kakkuvitriinin ja myymälätiskin takana.

Korkeus n. 11.7 cm, syvyys n. 2 cm, leveys n .5.5 cm.

Osat ovat laserleikattua kotimaista koivuvaneria. Rekvisiitat  eivät kuulu pakettiin.

Sisältää pieniä osia ei siis sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Myymälähylly 1:18

Paketissa on osat yhteen koottavaan myymälähyllyyn. Kuvassa olen sijoittanut kahvilaan kolme hyllyä vierekkäin. Etualan tiski ja vitriini kuuluvat toisiin paketteihin.

Kotimaisuus ja ympäristö

Helppo päätös oli se että tuotteemme valmistetaan Suomessa, joko verstaassamme Kangasalla tai kotimaisten yhteistyökumppaniemme toimesta. Omat koneemme toimivat ekosähköllä ja materiaalivalinnoissa pyrimme  kestäviin ratkaisuihin sekä laadullisesti, että ympäristön kannalta.

Filosofiaa

Tuotteet,  kuvitukset ja tekstit on tehty sydämellä, tavoitteena herättää pieniä ja suuria hymyjä ja ajatuksen hyrähdyksiä.

Nukkekodeista ja kalusteista

Nukkekodeissa ja kalusteissa haluamme tarjota tekemistä/ tekemisen iloa ei pelkkiä tavaroita. Jos onnistumme mahdollistamaan mukavan oman tai yhteisen askarteluhetken, olemme mielestämme onnistuneet. Valmistamme kotimaiset koottavien nukkekotien runkopaketit omassa verstaassa Kangasalla.  Emme myy valmiita tavaroita vaan tekemistä. Valikoimissamme on koottavia nukkekoteja ja kalusteita mittakaavoissa 1/6, 1/12, 1/18 ja 1/24 sekä 1/48.

Tavataan täällä