Mummon sohva 1:12

9.00

Paketissa on osat yhteen kodikkaaseen koottava käsinojalliseen sohvaan 1:12. Osat ovat  käsittelemätöntä koivuvaneria . Kokoamiseen  tarvitset erikeepperityyppistä liimaa.

Leveys n. 13.2 syvyys n. 4.5 korkeus (istuin) n. 4 cm (selkänoja) n.7.4 cm.

Nitkuttele aluksi osat irti rauhallisesti. Sohvan voit käsitellä kuten minkätahansa puuesineen. Maalata, lakata, vahata, öljytä…. kuvien sohvat maalasin akryyliväreillä.

Kannen voit verhoilla ja/tai jättää liimaamatta niin se aukeaa. Hieno piilo aarteille tai petipaikka vieraille.

Rekvisiitat kuvissa ei kuulu pakettiin. Sähkökitaran ja keinuhevosen (1:18) löydät kaupastamme.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Mummon sohva

Koottava kotimainen

Mummon sohva koottuna
Tässä kaksi koottua Mummon sohvaa. Toisesta verhoilin kannen. Avattuna näkyvään sohvaan on pedattu sänky pupulle. Sohvan kansi kannattaa jättää liimaamatta. Silloin sitä voi käyttää joko auki tai kiinni.

 

Mummon sohva 1:12

Gepetto verkkokaupassa myynnissä olevat vanerituotteet kuten tämä mummon käsinojallinen sohva ovat koivuvaneria ja valmistetaan  verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla – voit työstää malleista vaikka miten fiinejä tai hurjia versioita makusi mukaan. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja ja istumisesta kulunutta kohtaa hienolla hiekkapaperilla.

Aloita kokoaminen

nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa nukkekodin käsinojallinen sohva ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi). Sohvan voit verhoilla tai käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Jos haluat sekä maalata että verhoilla sohvan, maalaa puulle jäävät osat ennen kokoamista, ettei verhoilu sotkeennu.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Käytämme kotimaista vaneria.

Myös vanerin Tuottajamme huomioi ymäristön hyvinvointia eri tavoin.

Ote heidän sivustoltaan: Valmistamme hakkuutähteistä sekä puunjalostuksen sivutuotteista biopolttoaineita, joita käytetään Koskisen tehtaiden polttoaineena sekä yhä kasvavassa määrin lähimaakuntien kaukolämpölaitosten polttoaineena.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Mummon sohva paketin saat hankittua helpoimmin  tilaamalla sen nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä https://www.gepetto.fi/tavataan_taalla/
.Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  jotain tiettyä tuotetta, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).Näistä löydät tietoa sivulta tavataan täälä .