Nukkekodin Nostalginen Tuoli 4 kpl 1:12

15.00

Koottavat tuolit nukkekotiin (4kpl) ovat käsittelemätöntä koivuvaneria 1:12 . Istuimet ovat n.2,95 cm leveitä ja  3,8 cm korkeudella.

Käytä kokoamiseen  erikeepperityyppistä liimaa. Liimaa  istuinosa selkänojaan. Istuin asettuu selkänojan koristepienojen alle alemman sarjan(poikkipuu) päälle. Seuraavaksi liimaa sivusarjat (pienimmät suorakaiteen muotoiset palat) kannen alle sekä etujalat joissa onkin sarja jo valmiina. Tarkista, että jalat asettuvat suoraan ja anna liiman kuivua ennen H-muotoisen alatukisarjan liittämistä. Huomaa, että alatuki kapenee taaksepäin kuten istuinkin. Tämä vaihe vaatii eniten kärsivälisyyttä, että saat osan asettumaan suoraan.

Tuolit voit käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen. maalata, lakata, vahata, öljytä…. Klikkaa kuvia (kerran) näet paremin. Tuolin saa myös mittakaavassa 1:18 , 1:24 ja 1:48.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Nukkekodin tuolit 1:12

Koottavat kotimaiset Tuolit nukkekotiin 1:12

NOSTALGINEN TUOLI
Etiketti ja ohje koottaviin nukkekotituoleihin.

Tuolit nukkekotiin ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tarvittesaa tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja ja istumalla kulutettua kohtaa.

Aloita

kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa Tuoli ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) Tuolin voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Suosittelen maalamista kokoamisen jälkeen. Jos kuitenkin verhoilet kannen kannattaa osat maalata ennen kokoamista.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .