Nukenvaunu 1:12 nukkekotiaskarteluun

10.00

Nostalginen koottava nukenvaunu   !

Hauska askartelutehtävä,  osat ovat käsittelemätöntä koivuvaneria.  pohja n. 3.8×2.7 cm, korkeus n. 6 cm leveys pyörineen n. 4 cm

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat irti levystä. Kokoamiseen tarvitset erikeepperiä tai vastaavaa yleisliimaa.

Vaneria voit maalata, lakata, vaahata… nk. kalkkimaalit käyvät mainiosti myös. Itse käytän usein akryylimaaleja (kuvassa). Jos sinulla on (esim.valkoista) kalkkimaalia tai akryyliväriä, voit sävyttää sitä kaikilla vesiliukoisilla väreillä mm. guassilla.

Kuvissa on myös rekvisiittaa,  jotka eivät kuulu pakettiin. Vaunukoristeeseen on mukana kolme pientä vanerista kukkaa. Kuvan koristeeseen tarvitset lisäksi lankaa ja pieniä helmiä. Vinjettikuvassa näet osat ja kokoamisjärjestyksen.

Voit lähettää verkokauppamme kautta mukavan askarteluyllätyksen suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Lisäämme halutessasi myös viestisi mukaan toimitukseen.

Sisältää pieniä osia – ei sovellu alle 3 vuotiaille.

 

Kuvaus

Nukenvaunu 1:12 nukkekotiin

Osat yhteen koottavaan nukenvaunuun, kotimaista koivuvaneria, valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Vaunun osat ovat käsittelemättömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Aloita

kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa nukenvaunu ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi).  Älä taivuta taipuvaa osaa enempää kun on tarpeen. Voit käsitellä vaunun kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Itse käytän yleensä akryylivärejä. Kuomuosan viivat on urassa, ne jäävät näkyviin kun maalaat useamman kerran “vähällä maalilla” niiden yli (valkoinen kuomu) tai maalaamalla reippaasti välittämättä viivoista ja sitten kaapaisemalla urasta maali pois kynnellä, neulalla tai hammastikun kärjellä (vaaleansiniharmaa kuomu kuvissa).

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verkkokauppa on auki. Myös verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.  Verkkokaupan lisäksi meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .