Onnea ja Halauksia – taittokortti

2.40

Onnea ja Halauksia taittokortti on painettu Tampereella luonnonvalkoiselle kierrätyskartongille ja toimitetaan kuoren kanssa.

Kana pyysi hiirtä arvioimaan Onnea ja Halauksia kortin kokonaisuutta. Hiiren mielestä oikein onnistunut ja harmooninen. Erityisesti Ruusujen runsaus miellytti silmää.

Koko: Taitettuna A5.

Originaali kuva on Anu Pellisen käsialaa.

Voit lähettää tervehdyksen suoraan ystävällesi ilman erillisä kuluja. Kiroita tervehdys asiakkaan lisätietoja kenttään ja ystäväsi nimi ja osoite toimitusosoittekenttään.

Kuvaus

Onnea ja Halauksia – taittokortti

Onnea ja Halauksia Taittokortti
Kana pyysi hiirtä arvioimaan Onnea ja Halauksia kortin kokonaisuutta. Hiiren mielestä oikein onnistunut ja harmooninen. Erityisesti Ruusujen runsaus miellytti silmää.

Kana ja hiiri aikovat lähettää höpön ja söpön tervehdyksen ystävälle.

Kortin sisäpuoli on blanco, siltä varalta että lähettän runosuoni ryhtyy pulppuamaan. Korttiin mahtuu myös useamman tervehtijän omakätiset allekirjoitukset tarvittaessa.

Tiedustelut gepetto@gepetto.fi

Onnea ja Halauksia / Ympäristö ja Kotimaisuus

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Kortti on painettu Eräsalon kirjapainossa, joka noudattaa kestäviä ympäristöstandardeja.

Verstaamme sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Taittokortit  /Saatavuus

Kortit on noudettavissa myös verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) etukäteen sovittuun aikaan (Anu: 050 376 5848 , puhelimitse mieluiten teksti- tai whatsupviestinä tai gepetto@gepetto.fi) .

Osalla jälleenmyyjistämme on myös kortteja myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Kortit saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä.

Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  tapahtumasta jotain tiettyä, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

 

Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.