Piano 1:48

7.00

Söpö koottava MiniMini piano-paketissa on koivuvaneriset osat yhteen pianoon ja jakkaraan mittakaavassa 1:48.  Koottuna n. 1.4 x 3.4 cm korkeus on n. 2.6 cm. Jakkaran korkeus kootuna n. 9 mm.

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat irti todella rauhallisesti.

Kokoa ensin ilman liimaa havainnoidaksesi kokoamisjärjestyksen ja mihin liimaa tulee laittaa. Kokoamiseen tarvitset liimaa. Erikeepperi tyyppinen yleisliima(jota saat myös meiltä) on hyvä tähän hommaan, puuliimakin käy . Vaneria voit halutessasi maalata, lakata, vahata… Itse käytän usein akryylivärejä.

MiniMinit sisältävät pieniä osia eivätkä sovellu alle 3 vuotiaille.

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Kuvaus

Piano 1:48

Koottava Piano 1:48 hyvähermoisille

Piano 1:48
Etiketti ja ohje koottavaan miniminipianoon.

MiniMini Piano

MiniMinit ovat kotimaista koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla (vaneria voit lakata, vahata, petsata… periaattesa kaikki värit käy).

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa  ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi).

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

YMPÄRISTÖ

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

SAATAVUUS

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .