MiniMini 2x Biedermeier tuolit 1:48

4.00

Enemmän kuin tavara – mukavaa tekemistä !

Koottava MiniMini Biedermeier tuolit selkänojan korkeus 1.8 cm, istuimen korkeus 1cm istuin 1×0.80 cm. MiniMinit valmistamme Kangasalla verstaallamme suomalaisesta koivuvanerista. Kuvassa Biedermeier tuolit ovat keskellä maalaamaton ja sen vieressä vasemmalla vihreä.

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat irti rauhallisesti(Vinjettikuvassa näet levyn, josta kokoaminen aloitetaan, osat ovat kiinni pienellä kiinnikkeellä ja irtoavat nitkuttelemalla).

Kokoa ensin ilman liimaa havainnoidaksesi kokoamisjärjestyksen ja mihin liimaa tulee laittaa. Erikeepperi tyyppinen yleisliima on hyvä. Vaneria voit halutessasi maalata, lakata, vahata… Itse käytän mielelläni akryylivärejä, kuten kuvan kalusteissa. Paketissa on kahden tuolin osat, muut kuvassa näkyvät tuolit ovat rekvisiittaa.

MiniMinit sisältävät pieniä osia eivätkä sovellu alle 3 vuotiaille.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

MiniMini koottavat Biedermeier tuolit

Gepetto verkkokaupassa myynnissä olevat vanerituotteet kuten tämä MiniMini ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa tuoli ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) Tuolin voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Jos haluat sekä maalata että verhoilla tuolin, verhoile kansi erikseen ja maalaa muut osat ennen kokoamista.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

YMPÄRISTÖ

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

SAATAVUUS

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .