Koottava Postilaatikko 1:6

10.00

Barbi saa niin paljon fanipostia, että tarvitsee kunnon postilaatikon  ! Onneksi hyvä ystävä Pikku-Haukku lupasi hoitaa asian. Hauska Ja kokosi hienon laatikon Gepeton  postilaatikko 1:6 setistä. Siinä on osat käsittelemätöntä koivuvaneria. Pohja n. 3.3 x 5 cm. ja korkeus n. 9.2 cm.

Voit lähettää verkokauppamme kautta postilaatikon suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Lisäämme halutessasi myös viestisi mukaan toimitukseen.

Haukku muistuttaa että: paketti sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava Postilaatikko vaikka BARBEILLE 1:6

Koottava Postilaatikko Kuvissa on myös muita kalusteita ja rekvisiittaa,  jotka eivät kuulu pakettiin.

Koottava postilaatikkoon koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla.

Aloita

kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa Postilaatikko ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepper)i. Voit käsitellä pöydän kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Itse käytän yleensä akryylivärejä

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .Jos haluat messuilta jotain tiettyä tuotetta, suosittelen tekemään ennekkotilauksen esimerkiksi sähköpostilla, näin varmistat, että juuri haluamaasi tuotetta laajasta valikoimastamme on mukana, ainakin sinulle!