Koottava Postilaatikko 1:6

10.00

Barbi saa niin paljon fanipostia, että tarvitsee kunnon postilaatikon  ! Onneksi hyvä ystävä Pikku-Haukku lupasi hoitaa asian ja kokosi hienon postilaatikon Gepeton  postilaatikko 1:6 setistä.

Materiaali: Osat ovat käsittelemätöntä kotimaista koivuvaneria.

Mitat: Pohja n. 3.3 x 5 cm. ja korkeus n. 9.2 cm.

Voit lähettää verkokauppamme kautta postilaatikon suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Lisäämme halutessasi myös viestisi mukaan toimitukseen.

Vinjettikuvan pikkupöytä yhdellä laatikolla ei kuulu pakettiin mutta löytyy verkkokaupasta.

Haukku muistuttaa, että paketti sisältää pieniä osia – ei siis alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava Postilaatikko vaikka BARBEILLE 1:6

Koottava Postilaatikko Kuvissa on myös muita kalusteita ja rekvisiittaa,  jotka eivät kuulu pakettiin.

Koottavan postilaatikn osat ovat kotimaista koivuvaneria ja valmistetaan verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla.

Aloita

kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa Postilaatikko ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperiä). Voit käsitellä postilaatikon kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Itse käytän yleensä akryylivärejä

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Koottavat saat hankittua varmimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä.

Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  jotain tiettyä , tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).