Pikku Laatikosto 1:6

16.00

Barbilla on paljon hienoja koruja. Täytyyhän niille olla myös kätevä säilytyspaikka !

Ratkaisu löytyy Gepeton askartelutehtävästä, koottava pikkulaatikosto n. 6 x 7,3 cm korkeus n. 9 cm.

Barbi aloitti  kokoamisen nitkuttelemalla osat irti levystä. Kokoamiseen tarvitset sinäkin erikeepperiä tai vastaavaa yleisliimaa.

Kuvissa on myös muita kalusteita ja rekvisiittaa,  jotka eivät kuulu pakettiin.

Voit lähettää verkokauppamme kautta pöydän/pikkulipaston suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Lisäämme halutessasi myös viestisi mukaan toimitukseen.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Pikku Laatikosto vaikka BARBEILLE 1:6

Pikkulaatikosto 1/6

Koottava pikku Laatikosto on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Aloita

kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa Pikkulaatikosto ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepper)i. Voit käsitellä pöydän kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Itse käytän yleensä akryylivärejä

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista . (jos haluat messuilta jotain tiettyä tuotetta, suosittelen tekemään ennakkotilauksen esimerkiksi sähköpostilla, näin varmistat, että juuri haluamaasi tuotetta laajasta valikoimastamme on mukana, ainakin sinulle!