Pikku Lipasto Barbille 1:6

16.00

Barbilla on paljon hienoja koruja tuumasi pikkunalle. Täytyyhän niille olla myös kätevä ja kaunis säilytyspaikka !

Kohta alkoi jo tapahtua. Ratkaisu löytyi Gepeton koottavasta pikkulipastosta. Kivaakin kokoaminen oli ja Barbi auttoi loppusilauksessa.

Mitat: koottava pikkulaatikosto n. 6 x 7,3 cm korkeus n. 9 cm.

Pikkunalle aloitti  kokoamisen nitkuttelemalla osat irti levystä. Kokoamiseen tarvitset sinäkin myös erikeepperiä tai vastaavaa yleisliimaa.

Kuvissa näkyy muita kalusteita ja rekvisiittaa,  jotka eivät kuulu pakettiin.

Voit lähettää verkokauppamme kautta pöydän/pikkulipaston suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Lisäämme halutessasi myös viestisi mukaan toimitukseen.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Pikku Lipasto BARBILLE 1:6

Barbin pikkulipasto
Etiketti ja ohje koottavaan Barbin pikkulipastoon.

 

Kuvassa näkyvä rekvisiitta  ei kuulu pakkaukseen. Postilaatikon löydät kyllä kaupastamme.

Osat koottavaan pikku lipastoon ovat kotimaista koivuvaneria ja valmistetaan verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla.

Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Kokoaminen

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa Pikkullipasto ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepper). Voit käsitellä pikkulipaston kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Itse käytän yleensä akryylivärejä. Pääkuvan vetolaatikon etulevyn olen koristellut decoupage tekniikalla.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta tavataan täälä . (jos haluat messuilta jotain tiettyä tuotetta, suosittelen tekemään ennakkotilauksen esimerkiksi sähköpostilla, näin varmistat, että juuri haluamaasi tuotetta laajasta valikoimastamme on mukana, ainakin sinulle!

Koottavat saat hankittua varmimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä.

Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  jotain tiettyä , tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).