Nukkekodin ruokapöytä 1:18

4.50

Ruokapöytä, työpöytä, leivontapöytä, pöytä koululaiselle… Koottava peruspöytä 1:18 vaikka ruokapöydäksi.

Mitat: kansi n. 5,5 x 4,4 cm, korkeus n. 4 cm.

Materiaali: käsittelemätöntä koivuvaneria

Käytä kokoamiseen  erikeepperityyppistä liimaa. Liimaa pöydän jalat ja sarjat kanteen. Huomaa, että pöydän sarjojen pienempi lovi asettu ylös kanteenpäin . Tarkista, että jalat asettuvat suoraan.

Pöydän voit käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen. maalata, lakata, vahata, öljytä…. Kuvan valkoisen pöydän olen maalannut akryyliväreillä.

Rekvisitat eivät kuulu pakettiin.

Sisältää pieniä osia – ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava kotimainen Nukkekodin ruokapöytä nukkekotiin 1:18

Nukkekodin ruokapöydän osat ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Nukkekodin ruokapöytä ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) pöydän voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata…

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .