Koottava kärry nukkekotiin 1/18

8.00

Koottava kärry käsittelemätöntä koivuvaneria 1/18 nukkekotiin tai koristeeksi. Kärryn kokoamiseen et tarvitse liimaa. Jos käytät kärryä hankalassa maastossa kannattaa se liimata kokoon kuitnkin . Käytä silloin erikeepperityyppistä liimaa tai puuliimaa.

Kärryn voit käsitellä kuten minkätahansa puuesineen. maalata, lakata, vahata, öljytä….

Sisältää peniä osia – ei alle 3 vuotiaille. Rekvisiitta ei kuulu pakettiin.

 

Kuvaus

Koottava kärry nukkekotiin 1/18

Kärry nukkekotiin on koivuvaneria ja se on valmistetettu verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

Aloita kokoaminen

nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa kärry ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) kärryn voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata…

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää. Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .