Nukkekodin Koottava Kärry 1:18

8.00

Koottava kärry käsittelemätöntä koivuvaneria 1:18 nukkekotiin tai koristeeksi. Kärryn kokoamiseen et tarvitse liimaa. Jos käytät kärryä hankalassa maastossa kannattaa se liimata  kuitenkin kokoon . Käytä silloin erikeepperityyppistä liimaa tai puuliimaa.

Mitat n. : 3.3x 4.5+ aisat 2.7. Korkeus pyörillä n.2.7. cm. Pyörät n. 2.2 cm.

Pyöriikö renkaat ? no pyörii !!!

 

Kärryn voit käsitellä kuten minkätahansa puuesineen. maalata, lakata, vahata, öljytä….

Sisältää peniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Rekvisiitta ei kuulu pakettiin.

 

Kuvaus

Nukkekodin Koottava Kärry  1:18

Kärry
Koottava kärry nukkekotiin tai vaikka pääsiäisaskarteluun

Kärry nukkekotiin on koivuvaneria ja se on valmistetettu verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

Kuvan rekviisiitat eivät kuulu pakettiin. Kärrystä on moneksi. Vaikka puutarhatontun tai keijun kärryksi (jos laitat kärryn ulos, se kannattaa lakata, tai maalata ulkomaalilla).

Kanaperheen voit hankkia meiltä omana pakettinaan.

Aloita kokoaminen

nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa kärry ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) kärryn voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata…

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää. Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .