Tuolit nukkekotiin 1:18 2 kpl

6.00

Koottavat tuolit  käsittelemätöntä koivuvaneria Mittakaavassa 1:18 (2.5×2.2cm korkeus 5.2 cm istuimen korkeus 2.7 cm).  Käytä kokoamiseen erikeepperityyppistä yleisliimaa tai puuliimaa.

Tuolien kokoaminen: kts.vinjettikuva. Liimaa  istuinosa selkänojaan. Istuin asettuu selkänojan koristepienojen alle alemman sarjan(poikkipuu) päälle. Seuraavaksi liimaa sivusarjat (pienimmät suorakaiteen muotoiset palat) kannen alle sekä etujalat joissa onkin sarja jo valmiina. Tarkista, että jalat asettuvat suoraan ja anna liiman kuivua ennen H-muotoisen alatukisarjan liittämistä. Huomaa, että alatuki kapenee taaksepäin kuten istuinkin. Tämä vaihe vaatii eniten kärsivälisyyttä, että saat osan asettumaan suoraan..

Tuolin voit käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen. maalata, lakata, vahata, öljytä…. Kuvan tuolin olen maalannut akryyliväreillä.

Rekvisitat eivät kuulu pakettiin.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottavat kotimaiset Tuolit nukkekotiin 1:18 2 kpl

Nostalginen tuoli 2 kpl 1:18
Etiketti ja ohje :Koottava Nostalginen tuoli 2 kpl 1:18

Tuolit nukkekotiin ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

Aloita kokoaminen

nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa Tuolit nukkekotiin ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) tuolit voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Jos haluat sekä maalata että verhoilla tuolit, Verhoile kansi ja maalaa muut osat ennen kokoamistaettei kanhas suttaannu.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .