Sydämelliset tuolit 1:18 2 kpl

6.00

Kaksi koottavaa tuolia mittakaavassa 1:18 sydämmelliseen tyyliin. Pikkunalle suosittelee!

Pikkunalle tykkää erityisesti sydämellisistä tuoleista. Sellainen romantikko. Koottavakin pitää olla, että on vanhanajan nikkarimeininkiä.

Materiaali: kotimaista käsittelemätöntä koivuvaneria. Toisena oikealta(keskellä) näet tuolin mittakaavassa 1:18.

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat irti levyistä rauhallisesti. Kokoa tuolit ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi). Tuolit voit  käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Kuvan tuolit olen maalannut akryyliväreillä.

Mukana on ohje. Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Sydämelliset tuolit 2kpl

Koottavat kotimaiset sydämelliset tuolit 1:18

stdämelliset tuolit
kolme sydämellistä tuolia eri mittakaavoissa 1:12 , 1:18 ja 1:24

Osat ovat kotimaista  käsittelemätöntä koivuvaneria ja ne valmistetaan  verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja ja kantta hienolla hiekkapaperilla.

Kuvassa sydämellisiä tuoleja  koottuna ja maalattuna 1:18 tuolin näet kuvassa keskimmäisenä (paketissa on osat kahteen tuoliin). Isomman 1:12  ja pienemmän tuolin 1:24 osat eivät kuulu tähän pakettiin sanoo pikkunalle (hänkin vain työssä esittelijänä).

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Koottavat saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä

Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. En yleensä pidä koruaihioita mukana messuilla. Jos haluat hakea  koruaihioita tai jotain muuta tiettyä tuotetta, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).