Sydämelliset tuolit 1:18 2 kpl

6.00

Kaksi koottavaa tuolia mittakaavassa 1:18 sydämmelliseen tyyliin. Pikkunalle suosittelee!

Pikkunalle tykkää erityisesti sydämellisistä tuoleista. Sellainen romantikko. Koottavakin pitää olla, että on vanhanajan nikkarimeininkiä.

Materiaali: kotimaista käsittelemätöntä koivuvaneria. Toisena oikealta(keskellä) näet tuolin mittakaavassa 1:18.

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat irti levyistä rauhallisesti. Kokoa tuolit ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi). Tuolit voit  käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Kuvan tuolit olen maalannut akryyliväreillä.

Mukana on ohje. Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Sydämelliset tuolit 2kpl

Koottavat kotimaiset sydämelliset tuolit 1:18

stdämelliset tuolit
kolme sydämellistä tuolia eri mittakaavoissa 1:12 , 1:18 ja 1:24

Osat ovat kotimaista  käsittelemätöntä koivuvaneria ja ne valmistetaan  verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja ja kantta hienolla hiekkapaperilla.

Kuvissa on pakettiin kuulumatonta rekvisiittaa.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .