Nukkekodin Taimipöytä 1:18

8.00

Koottava TAIMIPÖYTÄ 1:18 nukkekodin puutarhaan. Koottuna taimipöytä on n.6.6 cm korkea (ylin taso), kansi ja alahyllt ovat n. 3.3×6.2 cm.

Taimipöydän kokoamiseen  tarvitset liimaa, esimerkiksi EriKeeperiä   puuliima ja puuta liimaavat askarteluliimat käyvät myös.

Nitkuttele aluksi osat irti rauhallisesti. Koekokoa havainnoidaksesi kokoamisjärjestyksen ja mihin liimaa tarvitsee laittaa.

Puuosat  voit  käsitellä kuten minkätahansa puuesineen. Maalata, lakata, vahata, öljytä…. Tämän puutarhakalusteen maalasin akryyliväreillä. Paketissa on osat yhteen taimipöytään REKVISIITAT EIVÄT KUULU PAKETTIIN. Ruukkuja, työkaluja ja työkalupakkia saa erikseen.

Paketti sisältää pieniä osia. Ei sovellu alle kolmivuotaiaille. Näppäryydestä ja askartelukokemuksesta riippuen kokoamiskaveria kaipaa todennäköisesti alle kouluikäisetkin.

Kuvaus

Koottava kotimainen Nukkekodin taimipöytä

Taimipöytä
Koottavan taimipöydän etiketti ja ohje.

 

Nukkekodin TAIMIPÖYTÄ on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Osat ovat viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Puutarhahommissa kuluneen näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Taimipöytä kattoterassilla
Taimipöytä kattoterassilla. Kuvassa taimipöytä maalattuna akryyliväreillä ja paljon rekvisiittaa, joka ei kuulupakettiin.

Kokoaminen

Aloita nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa Nukkekodin TAIMIPÖYTÄ ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi. TAIMIPÖYDÄN voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Kuvissa taimipöytä maalattuna ja maalaamattomana valkoisen taimipöydän ja sen rekvisiittana olevat ruukut, ämpärit ja työlkalut olen maalannut akryyliväteillä. REKVISIITAT EIVÄT KUULU PAKETTIIN.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Meillä on mm. kuivakäymälät, oma jätevesien puhdistus (toimiva sellainen) sekä hakekeskuslämmitys.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta tavataan täälä.