Poro ja mökki – vanerikortti (alle 50g)

12.00

Mitä poro sanoo ?:  Viihtyisä pihapiiri, tule sinäkin.

Tämä koottava pihapiiri mökillä, porolla ja kuusella painaa alle 50g eli kulkee hienosti korttina/ kirjeenä. Kortti on valmistettu kotimaisesta 2 mm koivuvanerista verstaallamme Kangasalla.

Kortit ovat 11×18 cm kokoisia. Kuusi “istutettna” n.3.1 cm. Rakennus 4 x 3.4cm harjakorkeus koottuna n. 4.8cm.

Kokonaisuuden voit koota ilman liimaa. Nitkuttele vain ensin osat irti kortista rauhallisesti ja kokoa. Jos haluat koota kokonaisuuden pysyvästi käytä yleisliimaa (esim erikeepperi) tai puuliimaa. Vaneria voit käsitellä “miten vaan” : vahata, maalata, lakata… Kuvan kokonaisuuden olen maalannut akryyliväreillä.

Kortin voit lähettää myös suoraan ystävällesi kauttamme ilman lisäkuluja. Kirjoita silloin tilaukseen toimitusosoitteeseen ystäväsi tiedot.

Tekemistä – ei pelkkiä tavaroita !

Kortissa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille.

Kuvaus

Poro ja mökki aiheinen Vanerikortti (alle 50g):

Minimaisema poro ja mökki
Etiketti ja ohje vanerikortissa Poro ja Mökki

 

Poro, mökki ja kuusi – koottava minimaisema –  on valmistettu kotimaiseta koivuvanerista verstaallamme Kangasalla.

Kokonaisuuden voit koota ilman liimaa. Nitkuttele vain ensin osat irti kortista rauhallisesti ja kokoa. Jos haluat koota kokonaisuuden pysyvästi, käytä yleisliimaa (esim erikeepperi) tai puuliimaa. Vaneria voit käsitellä “miten vaan” : vahata, maalata, lakata…

Kortin voit lähettää myös suoraan ystävällesi kauttamme ilman lisäkuluja. Kirjoita silloin tilaukseen toimitusosoitteeseen ystäväsi tiedot. Tekemistä – ei pelkkiä tavaroita !

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

vanerikortti Poro ja mökki
Koottava kortti aiheena poro ja mökki tässä jo koottuna ja maalattunakin.

YMPÄRISTÖ

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

SAATAVUUS

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekotimyyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen.