Tyynyliina ” Hyviä hetkiä” 50×60 cm

26.00

Kotimainen tyynyliina “Hyviä hetkiä”. Koko: n. 50×60 cm. Materiaali:  100% puuvillaa. Pesu: 60 astetta.

Liina toimitetaan pakkauksessa, jossa on sama kuva-aihe teksteineen. Pakkauksen liinoineen (n. 150 g) voi postittaa  kirjeenä.

Nettíkaupan kautta voit myös lähettää enkelin suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Valitse silloin oston lopussa toimitus eri osoitteeseen.

Liinan originaalin olen maalannut akryyliväreillä.

Lahja, jolle on varmasti  käyttöä, isolle ja pienelle ystävälle.

Aiheesta on myös postikortti, jossa samat tekstit ” Kauniita kesiä – kuulaita syksyjä – lempeitä talvia – unelmien kesiä – hyviä hetkiä “sekä ruotsinkielinen versio.

 

Kuvaus

Tyynyliina Hyviä hetkiä

Mieluinen käyttökelpoinen lahja aikuiselle tai lapselle.  Tämä Gepetto tyynyliina on pakattu luonnonvalkoiseen kierrätyskartonkiseen pakkaukseen kuvitettuna samalla aiheella kuin itse liina. Pakkaus toimii samalla sekä lahjapakkauksena että tarvittaessa kuorena postittaessa.

Paketin voi käyttää askarteluun. Siitä voi tehdä postikortin tai kehystää vaikka pienen taulun. Loppukäyttö sytykkeinä tai kartonkikierrätykseen.

Paino koteloihimme on Eräsalon kirjapainon käsialaa (erasalo) Liinat painaa printscorpio.

Mistä löydän?

Tyynyliinat saat hankittua varmimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä.

Tapahtumissa tila loppuu meiltä aina kesken, joten jos haluat hakea  jotain tiettyä , tee ajoissa ennakkotilaus  tekstiviestillä 050 376 5848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

Painotalomme ympäristöohjelma

Klikkaa otsikon linkkiä, jos haluat tutustua tarkemmin Printscorpion ympäristöohjelmaan.