Barbs brödrost

10.00

Nu får Barbi rostat bröd och kan njuta av krispigt bröd med apelsinmarmelad till frukost…

Paketet innehåller delar till brödrost och brödställen är gjorda av finsk ca 4mm björkplywood. I paketet ingår även 8 bitar rostat bröd. Den medföljande mallen är till för att böja brödställens metalltrådar (tråden ingår i paketet, klipp den i lämpliga längder med skärare eller saxar avsedda för jobbet).

Den lilla hästen som visas på bilden ingår inte i paketet.

Börja monteringen genom att försiktigt bända isär delarna. Slipa små fästpunkter  och limma ihop delarna med almännlim eller trälim efter att du först har prov monterat produkten.

Se att alla kanter är jämt innan limmet hinner torka. Färgen här är akrylfärg, men du kan använda valfri tillgänglig färg, vax, lack, bets… Efter att bitarna tagits bort kommer det att finnas extra material för tester.

Monterad brödrost storlek: 2×5 cm, höjd 4 cm

Innehåller små delar och därför inte lämplig för barn under 3 år

Beskrivning

 

Barbs brödrost och ett ställ för rostat bröd

Barbs brödrost och ett ställ för rostat bröd i ett mysigt rum inrett med gustavianska möbler, Något att ställa in på! Barbs brödrostpaket ger dig en fantastisk och nödvändig hushållsapparat för Barbs frukostförberedelser.

Måla, lacka, vaxa, betsa… till ett monokromatiskt blommönster…

Material:

Gepetto-kit är gjorda av finsk björkplywood i vår verkstad i Kangasala.

Tillgänglighet

Du får enklast kiten genom att beställa dem från vår webbutik. Jag går även på evenemang och mässor runt om i Finland. Du hittar information om dessa evenemang på sidan låt oss träffas här https://www.gepetto.fi/tavataan_taalla/ Storleken på försäljningsställena och utbudet av produkter som säljs varierar. Därefter om du vill hämta något specifikt från evenemanget, gör en förbeställning i tid via sms eller WhatsApp-meddelande 050 3765848 eller mejla gepetto@gepetto.fi, så ska jag göra mitt bästa för att få den produkt du vill ha med reserverad åt dig (det spelar ingen roll om du inte kan hämta den).

Produkterna kan också hämtas från vår verkstad (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) vid en tidpunkt som överenskommits i förväg (Anu: 050 376 5848, per telefon helst som sms eller WhatsApp-meddelande eller gepetto@gepetto.fi). återförsäljare har också dockskåpsprodukter till försäljning. I Tammerfors, Tallipiha, har Tallimiehnes butik ett bra utbud av Gepetos kit. Du kan hitta återförsäljare på vår hemsida. Det är värt att kontrollera tillgängligheten av produkter i förväg, alla har inte hela utbudet

Miljö/ Barbs brödrost 

Barbs brödrost skålar med världens mest ekologiska kraft: fantasin Våra egna maskiner går på eko-el. Verstas ligger i Kt. Oy Kangasalan i Yhteiskyläområdet, där vi följer flera naturbesparande principer Vår plywoodtillverkare: https://koskisen.fi/ Vi tillverkar biobränslen av avverkningsrester och biprodukter från träförädling, som används som bränsle till Koskinens fabriker och i allt större utsträckning som bränsle till fjärrvärmeverk i närliggande län. De träprodukter vi tillverkar är mångsidiga och av hög kvalitet. Våra långlivade och kolbindande träprodukter erbjuder klimatvänliga lösningar för många ändamål.