Barbin Leivänpaahdin

10.00

Nyt Barbi saa paahdettua leipää ja nauttia aamiaisella rapeat leivät appelsiinimarmelaadilla…

Pakettiin kuuluu osat  koottavaan leivänpaahtimeen ja  leipätelineineen on valmistettu kotimaisesta n. 4mm koivuvanerista. Pakettiin kuuluu myös 8 paahtoleipää. Mukana tuleva sabloona on leipätelineen metallilankojen (lanka mukana paketissa, katko se sopivan mittaisiin pätkiin leikkureilla tai hommaan uhratuilla saksilla) taivuttamisen avuksi. Kuvassa näkyvä pikkuheppa ei kuulu pakettiin.

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat irti varovasti. Hio kiinnikkeet ja liimaa osat yhteen erikeepperityyppisellä liimalla tai puuliimalla, kun olet ensin koekoonnut tuotteen. Tasaa paahdin kaikilta reunoiltaan, ennen kuin liima ehtii kuivua.

Maalina tässä on akryylimaali mutta voit käyttää kaikkia käsillä olevia maaleja, vahaa ,lakkaa, petsiä… Palojen irroittamisen jälkeen jää ylimääräistä materiaalia testeihin.

Kootun leivänpaahtimen koko: 2×5 cm, korkeus 4 cm

Sisältää pieniä osia ekä siis sovellu alle 3 vuotiaille

Kuvaus

Barbin Leivänpaahdin

Barbin leivänpaahdin huoneessa
Barbin leivänpaahdin ja teline paahtoleiville kodikkaassa kustavilaisilla huonekaluilla kalustetussa huoneessa,

 

Tuunattavaa!

Barbin Leivänpaahdin paketista saat hienon ja tarpeellisen kodinkoneen Barbin aamiaisvalmisteluihin. Maalaa, lakkaa,vahaa, petsaa…paahdin yksiväriseksi,kukkakuvioiduksi…

Materiaali: Gepetto koottavat on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista verstaallamme Kangasalla.

Saatavuus

Koottavat saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä https://www.gepetto.fi/tavataan_taalla/
Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  tapahtumasta jotain tiettyä, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

Tuotteet on noudettavissa myös verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) etukäteen sovittuun aikaan (Anu: 050 376 5848 , puhelimitse mieluiten teksti- tai whatsupviestinä tai gepetto@gepetto.fi) .Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Tampereella, Tallipihalla, Tallimiehen puodissa on  hyvä valikoima Gepeton kootavia. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Ympäristö/ Barbin leivänpaahdin

Barbin leivänpaahdin paahtaa maailman ekologisimmalla voimalla: mielikuvituksella

Omat koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita

Vanerinvalmistajamme: https://koskisen.fi/
Valmistamme hakkuutähteistä sekä puunjalostuksen sivutuotteista biopolttoaineita, joita käytetään Koskisen tehtaiden polttoaineena sekä yhä kasvavassa määrin lähimaakuntien kaukolämpölaitosten polttoaineena.
Valmistamamme puutuotteet ovat monikäyttöisiä ja korkealaatuisia. Pitkäikäiset ja hiiltä sitovat puutuotteemme tarjoavat ilmastoystävällisiä ratkaisuja moneen kohteeseen.