Byggsats Försäljningsdisk 1:12

7.01

Byggsats innehåller delar för en försäljningsdisk.

Disken för dockhus handlaren är 7 cm hög. Bordskivan är ca 9 x 5,7 cm. Disken har ett vackert fingerpanelmönster på främre väggen och sidorna, samt den nödvändiga påshyllan för kunderna. Så länge dom inte glömmer sina väskor …

I bild en massa props som innehåller inte i paket.

Du kan skicka en trevlig hantverksöverraskning direkt till din vän via vår onlinebutik utan någon separat porto.

Innehåller små delar – lämpar sig inte för barn under 3 år.

Beskrivning

Försäljningsdisk 1:12

Försäljningsdisk
Instuktioner för byggsats Försäljningsdisk

Tillverkning

Våra produkter tillverkkar vi  i Finland i vår verkstad i Kangasala. För allt som trycks (på tyg eller papper) har vi pålitliga samarbetspartners nära oss: Eräsalo tryckeri I Tammerfors och Printscorpio i Aitolahti.

Miljö

Vår maskiner rullar med grön el. Verkstad ligger i Ekoby I Kangasala, där vi följer ett antal naturbesparande principer.

Filosofi

De flesta av våra produkter är användbara(utility artickles). Deras grafik och text är gjorda med hjärta, och syftet är att väcka små och stora leenden och tankar. Vår ide är att bjuda tillbehör för dom som vill njuta av pyssel, resan till slutsatsen och påverka resultatet. Vi säljer inte färdiga varor utan saker att göra och glädjen att crafta. Vilken tillfredsställelse att använda både huvud och händer ! I Dockhus och möbler vi vill ge glädjen att göra nya saker, inte bara äga färdiga varor.- Rädda ditt huvud, rädda din dag – Använd dina händer!

Tillgänglighet

Netbutik är alltid öppen.Från verkstad (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) kan du också hämta produkterna men kontakta först Anu: 050 376 5848 eller gepetto@gepetto.fi. Återförsäljare du kan se på vår hemsida. En bra ide är att fråga i förväg, alla har inte hela urvalet. Dessutom besöker jag flera dockhusmässor och olika hantverksmässor runt om i Finland och även Sy-Hantverksfestivalen i Älvsjö /Stockholm samt Miniatyrmässor (Miniatyrsällskapet Stockholm) när det är möjligt.