Byggsats Runt Bord 1:18

4.00

Byggsats för dockhus 1:18 . Paket innehåller delar för en rund bord av  obehandlad björkplywood. Pallar kan du hitta i webbutik men inte i den här paket.

Tvärsnittet på locket är ca n. 4.2 cm.  höjd är cirka 3.8 cm. Vika  lungt delarna av plattan. Använd allmänlim eller trälim för att montera. Bord kan behandlas som  träföremål: lackas, målas, vaxas ….  Jag har målar oftast med akrylfärger.

Innehåller små delar, inte mindre än 3 år.

Beskrivning

Bearbetning av Runt Bord

Runt bord 1/18
Runt bord i kök 1/18

Börja med att vika delarna lungt lös av skivorna. Montera först utan lim för att observera i vilka punkter limmet behövs. Plywood kan lackas (även med nagellack !), laseras,vaxsas eller målas efter tycke och smak. Jag använder oftast akrylfärger.

Tillverkning

Våra produkter tillverkkar vi  i Finland i vår verkstad i Kangasala. Vi har ett urval av hus och möbler i skalorna 1:12, 1:18 och 1:24 även 1:48 och 1:6.

Miljö

Vår maskiner rullar med grön el. Verkstad ligger i Ekoby I Kangasala, där vi följer ett antal naturbesparande principer.

Filosofi

De flesta av våra produkter är användbara föt lek, DIY eller i vardag. Deras grafik och text är gjorda med hjärta, och syftet är att väcka små och stora leenden och tankar. Vår ide är att bjuda tillbehör för dom som vill njuta av pyssel, resan till slutsatsen och påverka resultatet. Vi säljer inte färdiga varor utan saker att göra och glädjen att crafta. – Rädda ditt huvud, rädda din dag – Använd dina fantasi ock händer!

Tillgänglighet

Netbutik är alltid öppen.Från verkstad (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) kan du också hämta produkterna men kontakta först Anu: 050 376 5848 eller gepetto@gepetto.fi. Återförsäljare du kan se på vår hemsida. En bra ide är att fråga i förväg, alla har inte hela urvalet. Dessutom besöker jag flera dockhusmässor och olika hantverksmässor runt om i Finland och även Sy-Hantverksfestiv