Pyöreä pöytä 1:18

4.00

Paketissa on osat yhteen pyöreään pöytään (kannen halkaisija n. 4.2 cm korkeus n. 3.8 cm ) käsittelemätöntä koivuvaneria 1:18 nukkekotiin. Kuvan jakkarat löytyy mallistosta mutta ei tästä paketista.

Käytä kokoamiseen pientä määrää erikeepperityyppistä liimaa. Liimaa jalat ristikkäin laittamalla toisen loveen vähän liimaa. Aseta pöydän kansi työtasolle nurinpäin, lisää vähän liimaa jalkojen yläosaan  ja asemoi kannen keskelle, paina vähän (pieni puristus tekee liima liitoksille aina hyvää). Kuvan kootut kalusteet olen maalannut akryylimaaleilla.

Pöydän voit käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen. maalata, lakata, vahata, öljytä….

Rekvisiitat eivät kuulu pakettiin.

Sisältää pieniä osia – ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava kotimainen Nukkekodin pyöreä pöytä 1:18

Nukkekodin pyöreä pöytä on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esimerkiksi maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa pöytä ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) pöydän voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata…

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .