Fantastisk Stall med vackra skjutdörrar 1:18

45.00

Byggsats för Stall 1:18 med vackra skjutdörrar. Höjd ca. 14 cm, inre 18 x 13,2 cm, tak 20 x 15,3 cm golv 20 x 17,3 cm

Satsen innehåller delar för stall med skjutdörrar. Hylla och tre krokar ingår också (krokar saknas i bilden, de är installerade under hyllan).

Platta taket är inspiration för takterrassen, takträdgården, att bygga på det takvåningen för stalltjej / pojke. … lykta, igelkott och häst är rekvisita.

Vilken fantastisk hantverk! säger igelkotten. För att montera dig behöver du  universellt lim eller trälim. Ändarna har ett remsmönster och fönster. Den vänstra änden har en hylla och tre krokar. De inre väggarna är obehandlade.

Innehåller små delar. Inte för barn under tre år.


Beskrivning

Stall med vackra skjutdörrar 1:18

 

Montera först Stall med vackra skjutdörrar utan lim för att observera i vilka punkter limmet behövs. Allmän lim eller trälim går bra.Sätt ihop först se två sidstyckena (utan fötter) med en sidostyck med lilla fötter (på vänster redan lös), sist den andra sidostyck med fötter.Plywood kan lackas (även med nagellack !), laseras,vaxsas eller målas efter tycke och smak. Jag använder oftast akrylfärger.

Bearbetning

Börja med att vika delarna lungt lös av skivorna. Montera först utan lim för att observera i vilka punkter limmet behövs. Plywood kan lackas (även med nagellack !), laseras,vaxsas eller målas efter tycke och smak. Jag använder oftast akrylfärger.

Tillverkning

Våra produkter tillverkkar vi  i Finland i vår verkstad i Kangasala. Vi har ett urval av hus och möbler i skalorna 1:6 , 1:12 , 1:18 , 1:24 även 1:48.

Miljö

Vår maskiner rullar med grön el. Verkstad ligger i Ekoby I Kangasala, där vi följer ett antal naturbesparande principer.

Filosofi

De flesta av våra produkter är användbara föt lek, DIY eller i vardag. Deras grafik och text är gjorda med hjärta, och syftet är att väcka små och stora leenden och tankar. Vår ide är att bjuda tillbehör för dom som vill njuta av pyssel, resan till slutsatsen och påverka resultatet. Vi säljer inte färdiga varor utan saker att göra och glädjen att crafta. – Rädda ditt huvud, rädda din dag – Använd dina fantasi ock händer!

Tillgänglighet

Netbutik är alltid öppen.Från verkstad (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) kan du också hämta produkterna men kontakta först Anu: 050 376 5848 eller gepetto@gepetto.fi. Återförsäljare du kan se på vår hemsida. En bra ide är att fråga i förväg, alla har inte hela urvalet. Dessutom besöker jag flera dockhusmässor och olika hantverksmässor runt om i Finland och även Sy-Hantverksfestivalen i Älvsjö /Stockholm samt Miniatyrmässor (Miniatyrsällskapet Stockholm) när det är möjligt.