Paviljong 1:18 model övervåning

32.00

Innehåller delar för en Paviljong (Räcke ingår inte i den här paket). Höjden på monterad paviljongen  är ca 14cm, inre 18×13.2 cm, botten / golv och tak 20×15.3 cm. 

Notera. ! på bilden finns ett räcke på taket som inte ingår i paketet ( det finns  i vår shop  om du är intereserad).

Sidoväggar har ett randmönster och fönster. De inre väggarna är obehandlade.

Provmontera först utan lim. Se till att sätta skjutdörrarna på plats innan du limmar takstycket !

Paviljongen finns också som bottenvåning med större bas.

På bilden nedan kan du se två  övervåningar ovanpå  bottenvåning modellen + på taket fortfarande ett takterras räcke.

Beskrivning

Paviljong  byggsats 1:18 model övervåning

Paviljong model övrevåning.

Gör så här

Montera Paviljong först utan lim för att observera i vilka punkter limmet behövs. Allmän lim eller trälim går bra.Plywood kan lackas (även med nagellack !), laseras,vaxsas eller målas efter tycke och smak. Jag använder oftast akrylfärger.

Tillverkning

Våra produkter tillverkkar vi  i Finland i vår verkstad i Kangasala.

Miljö

Vår maskiner rullar med grön el. Verkstad ligger i Ekoby I Kangasala, där vi följer ett antal naturbesparande principer.

Filosofi

De flesta av våra produkter är användbara föt lek, DIY eller i vardag. Deras grafik och text är gjorda med hjärta, och syftet är att väcka små och stora leenden och tankar. Vår ide är att bjuda tillbehör för dom som vill njuta av pyssel, resan till slutsatsen och påverka resultatet. Vi säljer inte färdiga varor utan saker att göra och glädjen att crafta. – Rädda ditt huvud, rädda din dag – Använd dina fantasi ock händer!

Tillgänglighet

Netbutik är alltid öppen.Från verkstad (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) kan du också hämta produkterna men kontakta först Anu: 050 376 5848 eller gepetto@gepetto.fi. Återförsäljare du kan se på vår hemsida. En bra ide är att fråga i förväg, alla har inte hela urvalet. Dessutom besöker jag flera dockhusmässor och olika hantverksmässor runt om i Finland och även Sy-Hantverksfestivalen i Älvsjö /Stockholm samt Miniatyrmässor (Miniatyrsällskapet Stockholm) när det är möjligt.