Miniatyr bord och två stolar 1:48

9.00

I paketet ingår ett bord och två stolar. Rekvisitan som visas på de andra bilderna är inte en del av uppsättningen.

Höjden på det monterade bordet är ca 1,5 cm.  diameter ca 1,3 cm. Höjden på stolsryggen från golvet är ca 2,1 cm.

Använd universallim  för montering. Bänd först försiktigt bort delarna från botten. Det är alltid värt att försöka montera utan lim först, åtminstone med hjälp av en idé för att få en uppfattning om var man ska lägga en liten droppe lim.

Du kan också skicka en rolig uppgift direkt till en vän via vår webbutik utan några separata kostnader. Ange din väns information i leveransadressfältet och, om du vill, lägg till ett meddelande i kundens kommentarsfält så skickar vi det tillsammans med paket. S

Setet innehåller pyttesmå delar, så det är inte lämpligt för barn under 3 år

Byggsats är tillverkat av finsk björkplywood i vår verkstad i Kangasala.


Beskrivning

Två charmiga stolar och en runt bord 1:48

Gör så här med Pytteliten byggsats

Börja med att vika   delarna lungt lös av skivorna. Montera först utan lim för att observera monterings order och i vilka punkter limmet behövs. Allmän lim eller trälim går bra.Plywood kan lackas (även med nagellack !), laseras,vaxsas eller målas efter tycke och smak. Jag använder oftast akrylfärger.

Tillverkning

Våra plywood produkter tillverkkar vi  i Finland i vår verkstad i Kangasala. . Vi har ett urval av hus och möbler i skalorna 1:6 , 1:12 , 1:18 , 1:24 även 1:48.

Miljö

Vår maskiner rullar med grön el. Verkstad ligger i Ekoby I Kangasala, där vi följer ett antal naturbesparande principer.

Filosofi

De flesta av våra produkter är användbara föt lek, DIY eller i vardag. Deras grafik och text är gjorda med hjärta, och syftet är att väcka små och stora leenden och tankar. Vår ide är att bjuda tillbehör för dom som vill njuta av pyssel, resan till slutsatsen och påverka resultatet. Vi säljer inte färdiga varor utan saker att göra och glädjen att crafta. – Rädda ditt huvud, rädda din dag – Använd dina fantasi ock händer!

Tillgänglighet

Netbutik är alltid öppen.Från verkstad (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) kan du också hämta produkterna men kontakta först Anu: 050 376 5848 eller gepetto@gepetto.fi. Återförsäljare du kan se på vår hemsida. En bra ide är att fråga i förväg, alla har inte hela urvalet. Dessutom besöker jag flera dockhusmässor och olika hantverksmässor runt om i Finland och även Sy-Hantverksfestivalen i Älvsjö /Stockholm samt Miniatyrmässor (Miniatyrsällskapet Stockholm) när det är möjligt.