Biblioteksrum MiniMini 1:48

12.00

MINI MINI Biblioteksrum Tillbehörspaket till tändsticksask. En passande storlek Sampo stick box ingår i förpackningen.

Tillbehören i paketet innehåller: förutom väggar, tak och golv delar till bokhylla, fåtölj, rund och fyra pallar. Dessutom ingår tapetpapper (mönstret varierar) och trägolvpapper. Självklart ingår även ämnen för böcker och omslagspapper. Övriga rekvisita på bilderna ingår inte i paketet utan är en inspiration till din egen version.

Innehåller pyttesmå delar – inte  för barn under 3 år

Du kan också skicka paket som en fin överraskning direkt till din vän via webbutik en (Välj leverans i kassan till vännens adress).

Beskrivning

Biblioteksrum MiniMini 1:48

Pytte liten byggsats för en biblioteksrum 1:48

Byggsats innehåller delar för En fin Bibliotekrum och Möbler

Omalade delar för: Väggar, Tak, Golv, Hylla, fåtölj, runt bord och 4 pallar, bitar för böcker och…

Börja med att vika bitarna lös lugnt. För att sätta ihop delar behöver du universellt lim. Montera först utan lim för att observera var lim behövs. Plywood kan lackas, laseras eller målas Jag använder oftast akrylfärg.

Bibliotekrum

Bearbetning

Börja med att vika delarna lungt lös av skivorna. Montera först utan lim för att observera i vilka punkter limmet behövs. Plywood kan lackas (även med nagellack !), laseras,vaxsas eller målas efter tycke och smak. Jag använder oftast akrylfärger.

Tillverkning

Våra produkter tillverkkar vi  i Finland i vår verkstad i Kangasala. Design, illustrationer och experimentella versioner av produkterna so som laser-cut plywood produkter, egna och anpassade-arbete gör vi också i vår egen verkstad. För allt som trycks (på tyg eller papper) har vi pålitliga samarbetspartners nära oss: Eräsalo tryckeri I Tammerfors och Printscorpio i Aitolahti. Vi har ett urval av hus och möbler i skalorna 1/12, 1/18 och 1/24 även 1/48 och 1/6.

Miljö

Vår maskiner rullar med grön el. Verkstad ligger i Ekoby I Kangasala, där vi följer ett antal naturbesparande principer.

Filosofi

De flesta av våra produkter är användbara föt lek, DIY eller i vardag. Deras grafik och text är gjorda med hjärta, och syftet är att väcka små och stora leenden och tankar. Vår ide är att bjuda tillbehör för dom som vill njuta av pyssel, resan till slutsatsen och påverka resultatet. Vi säljer inte färdiga varor utan saker att göra och glädjen att crafta. – Rädda ditt huvud, rädda din dag – Använd dina fantasi ock händer!

Tillgänglighet

Netbutik är alltid öppen.Från verkstad (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) kan du också hämta produkterna men kontakta först Anu: 050 376 5848 eller gepetto@gepetto.fi. Återförsäljare du kan se på vår hemsida. En bra ide är att fråga i förväg, alla har inte hela urvalet. Dessutom besöker jag flera dockhusmässor och olika hantverksmässor runt om i Finland och även Sy-Hantverksfestiv