Pyöreä pöytä nukkekotiin 1/12

3.50

Koottava pyöreä pöytä käsittelemätöntä koivuvaneria 1/12 nukkekotiin. Kannen halkaisija n.5,5 cm korkeus n. 4,8 cm Käytä kokoamiseen pientä määrää erikeepperi tyyppistä liimaa.

Vinjettikuvissa kokoamisohje. Kokoamis kuvissa on vanha malli (kulmikkaat jalat) mutta sama periaate toimii. Liimaa jalat ristikkäin laittamalla toisen loveen vähän liimaa. Aseta pöydän kansi työtasolle nurinpäin, lisää vähän liimaa jalkojen yläosaan  ja asemoi kannen keskelle, paina vähän (pieni puristus tekee liima liitoksille aina hyvää).

Pöydän voit käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen. maalata, lakata, vahata, öljytä….Itse käytän usein akryylimaaleja.

Pyöreän pöydan saa myös mittakaavassa 1/18 ja 1/24.

Rekvisiitat eivät kuulu pakettiin. Klikkaa kuvia, näet paremin.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava kotimainen Pyöreä pöytä nukkekotiin 1/12

Gepetton Pyöreä pöytä nukkekotiin on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteemme ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää maalaamalla esimerkiksi akryylimaaleilla. Lakkaus vahaus ja petsaaminenkin ovat vanerille sopivia pintakäsittelyjä. Anulta voi aina kysyä lisää tarvittaessa. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä esimerkiksi hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

Aloita

kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa Pyöreä pöytä nukkekotiin ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi)pöydän voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Suosittelen maalamista kokoamisen jälkeen. Jos haluat pitää tangon puunvärisenä asenna se vasta maalaamisen jälkeen.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .