Pitkä konsolihylly 1:12 n. 8 cm

3.00

Pitkä konsolihylly 1:12 (8 x 2 cm) nukkekotiin  koristeellisilla konsoleilla käsittelemätöntä koivuvaneria .

Käytä kokoamiseen erikeepperityyppistä liimaa. Irrota osat rauhallisesti levystä nitkuttelemalla. Hyllyn voit asentaa molemmin päin. Joko Konsolit kannakkeina tai konsolit sivutukina ajatellen. Useista hyllyistä päällekäin voit rakentaa jo isommankin kokonaisuuden. Konsolihyllyn saa myös mittakaavassa 1:18.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava kotimainen Pitkä konsolihylly nukkekotiin 1:12

Konsolihylly nukkekotiin on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tarvittesaa tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Hyllyn voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Suosittelen maalamista kokoamisen jälkeen. Hyllyn voit asentaa molemmin päin. Joko Konsolit kannakkeina tai konsolit sivutukina ajatellen.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .