Art Deco Pöytä 1:12

6.00

Koottava pöytä ( kansi 6.3×10 cm korkeus 5,8 cm) käsittelemätöntä koivuvaneria 1/12 nukkekotiin. Tässä pöydässaä on kauniit koristeeet sekä sarjoissa että kannessa. Pöydälle löytyy kaveriksi tuolit samantyylisillä koristeilla(Tuolit kuvissa eivät kuulu pakettiin).

Kokoamiseen tarvitset liimaa, esimerkiksi EriKeeperiä (jota saat myös meiltä)  puuliima ja puuta liimaavat askarteluliimat käyvät myös. Liimaa pöydän jalat ja sarjat kanteen. Tarkista, että jalat asettuvat suoraan ennen kuin liima ehtii kuivaa.

Pöydän voit käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen. maalata, lakata, vahata, öljytä….Kuvan kalusteet maalasin akryyliväreillä.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Art Deco Pöytä (6×10 cm) nukkekotiin 1:12

Pöytä (6.3×10 cm) nukkekotiin on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Pöytä on käsittelemätön viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tarvittesaa tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa Pöytä ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) Pöydän voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Suosittelen maalamista kokoamisen jälkeen.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .