Barbin hieno arkku 1:6

14.00

Paketissa on osat yhteen Arkkuun, jota Barbi voi käyttää myös penkkinä tai sohvapöytänä. Koottavan koivuvanerisen arkun kansi on 10x 6,5 cm. Kootun arkun korkeus on n. 7,5 cm leveys n. 9.3 ja syvyys n. 5.9 cm.

Jos Barbi keksii, että ei halua salmiakkikuvioita  voit kertoa hänelle, että osat voi koota myös toisinpäin, jolloin sisäpuolen sileä pintaa tulee ulkopuolelle ja kuviot jäävät sisäpuolelle.

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat irti levyistä rauhallisesti. Koekokoa ensin ilman liimaa. Kokoamiseen tarvitset liimaa, esimerkiksi EriKeeperiä (jota saat myös meiltä)  puuliima ja puuta liimaavat askarteluliimat käyvät myös.

Osat ovat käsittelemättömiä. Kuvan arkun olen maalannut osittain akryyliväreillä osan arkusta olen jättänyt puupinnalle. Hiomalla olen tavoitellut käytössä kulunutta tunnelmaa.

Vaneria voi maalata käytännössä millä maalilla vaan tai vahata, lakata, petsata. Tee ihan oma versio. Osien ympäriltä jää vaneria kokeiluja varten.

Vaikka suunnittelin arkun alunperin Barbeille Muumit äkkäsi heti, että tuosta saa hienon pesän/ piilopaikan…

 

Kuvaus

Barbin hieno arkku 1:6

Barbin hieno arkku ja tuoli
Barbi on saanut hienon arkun ja tuolin samaa sarjaa. Muumit miettii pitäisikö heidänkin investoida…

Tässä paketissa on osat yhteen koottavaan arkkuun.

Gepetto Koottava arkku on käsittelemätöntä koivuvaneria ja valmistetaan verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla pintaa maalin kuivuttua.

Aloita kokoaminen

nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa arkku ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) arkun voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata…

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .

Nitkuttele osat irti rauhallisesti.
Käytä kokoamiseen pientä määrää erikeepperi tyyppistä liimaa. Sängyn voit käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen: lakata, vahata, maalata…

Gepeton koottavat valmistetaan omalla vertaallamme Kangasalla. Konemme hyrräävät ekosähköllä.

”Hän tuli kotiin, askarteli hetken ja pelasti päivänsä”