Kanaperhe 1:12

5.60

Kanaperheeseen kuuluu “muniva” kana ,  kukko ja neljä tipua mittakaavassa 1:12. perhe on käsittelemätöntä koivuvaneria, jota voit käsitellä kuten puuta: Lakata, vahata, maalata. Maaliksi käy esim. akryyliväri (kuten kuvissa), nk. askarteluvärit, öljymaalit…

Kana on n.3,1 cm korkea, Kukko n. 5,4 cm, Tiput n. 1,1 cm.

Kanoille löytyy myös kaksi erilaista kanalaa sekä isompi lauma seuraksi tarvittaessa.

Sisältää pieniä osia ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Kanaperhe

Kanaperhe on valmistettu  koivuvanerista. Sen voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata esim. akryyli- väreillä. Vedellä ei kannata lutrata liikaa (se nostaa puun pinnan karvat pystyyn, hoituu hiomalla, jos niin pääsee käymään).

Kanaperhe
Kanaperheen kana ja yksi tipuista maalattuna akryyliväreillä

Saatavuus:

Verstaalta (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .
Suunnittelija: arkkitehti Anu Pellinen. Valmistaja: puuseppä Jari Hämäläinen.