Barbin sydänjakkarat 2 kpl

7.00

Jakkaraa tarvitsee moneen hommaan. Tässä sydämelliset jakkarat Barbille. Paketissa on kotimaista koivuvaneria olevat osat, kahteen jakkaraan.

Barbin sydänjakkarat paketista saat kaksi jakkaraa tuunattavaksi. Maalaa,lakkaa,vahaa, petsaa…kansi yksiväriseksi,kukkakuvioiduksi… Kannen voit myös verhoilla niin Barbi saa rahin jalkojen lepuuttamiseen.

Mitat: kansi 5.4×3.2 cm jakkaran korkeus 3.2 cm

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat irti rauhallisesti. Poista hiomalla kiinnikkeet ja koekokoa enen liimaamista. Liimaksi käy erikeepperityyppinen yleisliima tai puuliima. En suosittelisi kuumaliimaa tai pikaliimoja.

Sisältää pieniä osia – ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Barbin sydänjakkarat 2kpl

Barbin kustavilainen pöytä
Barbi kantoi kustavilaisen pöytänsä, jakkaran ja tuolin  ulos, kun on niin hyvä ilma. Puutarhassa kelpaa harrastaa!

 

Tuunattavaa!

Barbin sydänjakkarat paketista saat kaksi jakkaraa tuunattavaksi. Maalaa,lakkaa,vahaa, petsaa…kansi yksiväriseksi,kukkakuvioiduksi… Kannen voit myös verhoilla niin Barbi saa rahin jalkojen lepuuttamiseen.

Tuotteiden materiaali: Gepetto koottavat on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista verstaallamme Kangasalla.

Saatavuus

Koottavat saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä https://www.gepetto.fi/tavataan_taalla/
Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  tapahtumasta jotain tiettyä, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

Tuotteet on noudettavissa myös verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) etukäteen sovittuun aikaan (Anu: 050 376 5848 , puhelimitse mieluiten teksti- tai whatsupviestinä tai gepetto@gepetto.fi) .Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Tampereella, Tallipihalla, Tallimiehen puodissa on  hyvä valikoima Gepeton kootavia. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Ympäristö/ Barbin sydänjakkarat

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita

Vanerinvalmistajamme: https://koskisen.fi/
Valmistamme hakkuutähteistä sekä puunjalostuksen sivutuotteista biopolttoaineita, joita käytetään Koskisen tehtaiden polttoaineena sekä yhä kasvavassa määrin lähimaakuntien kaukolämpölaitosten polttoaineena.
Valmistamamme puutuotteet ovat monikäyttöisiä ja korkealaatuisia. Pitkäikäiset ja hiiltä sitovat puutuotteemme tarjoavat ilmastoystävällisiä ratkaisuja moneen kohteeseen.