Barbin ompelukone

10.00

Vihdoinkin Barbi saa korjailtua vaatteitaan ja jopa ommeltua ihan uusia. Ties vaikka perustaisi ompelimon.

Osat tähän koottavaan Singeriin on valmistettu kotimaisesta n.4mm koivuvanerista. Kuvassa näkyvät langat ja tilkku eivät kuulu pakettiin.

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat irti varovasti. Hio kiinnikkeet ja liimaa osat yhteen erikeepperityyppisellä liimalla tai puuliimalla. Tasaa kone kaikilta reunoiltaan, ennen kuin liima ehtii kuivua.

Tämän Singerin maalasin kokoamisen jälkeen vaaleansiniseksi. Muita vaihtoehtoja ei ollut-ensimmäinen ompelukoneeni ja ylpeyden aiheeni oli nimittäin vaaleaansininen Singer, jolla pääsi eteen taakse ja jopa siksakkia! Maalina tässä on akryylimaali mutta voit käyttää kaikkia käsillä olevia maaleja, vahaa,lakkaa,petsiä… Palojen irroittamisen jälkeen jää ylimääräistä materiaalia testeihin.

Kootun ompelukoneen koko: 6.5×1.6 cm, korkeus 6 cm

Sisältää pieniä osia ekä siis sovellu alle 3 vuotiaille

Kuvaus

Barbin ompelukone

Barbin ompelukone huoneessa
Barbin ompelukone kodikkaassa kustavilaisilla huonekaluilla kalustetussa huoneessa.

Tuunattavaa!

Barbin ompelukone paketista saat hienon Singerin. Maalaa,lakkaa,vahaa, petsaa… yksiväriseksi,kukkakuvioiduksi…

Materiaali: Gepetto koottavat on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista verstaallamme Kangasalla.

Saatavuus

Koottavat saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä https://www.gepetto.fi/tavataan_taalla/
Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  tapahtumasta jotain tiettyä, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

Tuotteet on noudettavissa myös verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) etukäteen sovittuun aikaan (Anu: 050 376 5848 , puhelimitse mieluiten teksti- tai whatsupviestinä tai gepetto@gepetto.fi) .Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Tampereella, Tallipihalla, Tallimiehen puodissa on  hyvä valikoima Gepeton kootavia. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Ympäristö/ Barbin ompelukone

Barbin ompelukone käy maailman ekologisimmalla voimalla: mielikuvituksella

Omat koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita

Vanerinvalmistajamme: https://koskisen.fi/
Valmistamme hakkuutähteistä sekä puunjalostuksen sivutuotteista biopolttoaineita, joita käytetään Koskisen tehtaiden polttoaineena sekä yhä kasvavassa määrin lähimaakuntien kaukolämpölaitosten polttoaineena.
Valmistamamme puutuotteet ovat monikäyttöisiä ja korkealaatuisia. Pitkäikäiset ja hiiltä sitovat puutuotteemme tarjoavat ilmastoystävällisiä ratkaisuja moneen kohteeseen.