Kaksi estettä Hepoille ja Keppihepoille

12.00

Mainiosta estepaketista saat koottua yhden okserin ja yhden perus esteen. Molempien korkeutta voit säätää puomien määrällä. Täytyyhän  pikkuponillekin järjestää oman kokoinen este välillä !

Koivuvaneriste esteet valmistamme verstaallamme Kangasalla. Esteiden osat ovat käsittelemätöntä kotimaista koivuvaneria. Puomeissa on kaiverretut viivat helpottamaan maalaamista. Vaneria voit värittää puukyniööä tai tusseilla. Jos tykkäät mielummin maalata, kaikki maalit ja lakat käy. Kuvien malleissa olen käyttänyt akryylivärejä, koska olen niitä tottunut käyttämään.

Paketissa on pidikkeet okseriin ja esteeseen sekä 10 puomia. Esteitä ei tarvitse liimata kokoon, ne kootaan liitoksilla ja ne ovat näin muokattavissa. Itse kuitenkin liimaan yleensä sivuille tulevat pidikkeet tukipalaansa. Niitä on sitten mukavempi liikutella.

Esteet ovat n. 12 cm leveitä. Korkeimman puomin korkeus, kun este on koottu, on n. 6 cm.

Ratamestari ja hevoset eivät kuulu pakettiin. Sisältää pieniä osia – Ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Mainiot Esteet hepoille ja keppihepoille

Estepaketti koostuu kahdesta koottavasta koivuvanerisesta esteestä okserista (viisi puomia) ja kolmipuomisesta esteestä. Esteet kootaan liitoksiin joten ne pysyvät muokattavina. Voit myös liimata esteet kokoon erikeepperi tyyppisellä liimalla.

Kotimaiset esteet 1:18

Ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Käsittelemätönta vaneria voit jatkotyöstää helposti esim. maalaamalla. Esteiden puomeissa on apuviivat helpottamaan maalaamista (perinteistä raidallista puomia varten).

Aloita

nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Esteet voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Kuvien esteet maalannut akryyliväreillä suosituiksi nousseet nk. kalkkimaalit käyvät hienosti tähän hommaan.

Hiiri on hyvä ratamestari mutta ei kuulu pakettiin.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta tavataan täälä.