Nukkekodin Kerrossänky 1:12

8.00

Koottava lasten kerrossänky käsittelemätöntä koivuvaneria 1:12 nukkekotiin.

Nukkumatilaa sängyissä on n. 4×10 cm Kokoamiseen  tarvitset liimaa.

Nitkuttele osat irti rauhallisesti. Liitä kaikki  laidat ja pohjat ensin toiseen päätyyn, sitten kerralla toiseen. Käytä liitoksissa pientä määrää erikeepperityyppistä liimaa. Kuivamaan jättäessäsi varmista, että liitokset ei “harita”. Kerrossängyn voit käsitellä kuten minkätahansa puuesineen. maalata, lakata, vahata, öljytä…. Kerrossängyn saat myös mittakaavassa 1:18, 1:24 ja 1:48.

Peittot jotka kuvassa on tehty serveteistä eivät kuulu pakettiin.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava kotimainen Nukkekodin Kerrossänky 1:12

Kerrossänky 1:12
Etiketti ja ohje koottavaan lasten kerrossänkyyn 1:12

Kerrossänky nukkekotiin on käsittelemätöntä koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla.  Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tarvittesaa tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

Kokoa nukkekodin lasten Kerrossänky

nukkekotiin ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) sängyn voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Suosittelen maalamista kokoamisen jälkeen.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .