Nukkekodin Kerrossänky 1:12

9.00

Osat paketissa Koottava nukkekodin kerrossänky ovat kotimaista käsittelemätöntä koivuvaneria.

Nukkumatilaa sängyissä on n. 4×10 cm Kokoamiseen  tarvitset liimaa.

Nitkuttele osat irti rauhallisesti. Liitä kaikki  laidat ja pohjat ensin toiseen päätyyn, sitten kerralla toiseen. Käytä liitoksissa pientä määrää erikeepperityyppistä liimaa. Kuivamaan jättäessäsi varmista, että liitokset ei “harita”. Kerrossängyn voit käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen: maalata, lakata, vahata, öljytä….

Peittot jotka näet kuvassa on tehty serveteistä eivätkä kuulu pakettiin.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava kotimainen Nukkekodin Kerrossänky 1:12

Kerrossänky 1:12
Etiketti ja ohje koottavaan lasten kerrossänkyyn mittakaavassa 1:12

Nukkekodin kerrossänky Kokoaminen ja käsittely

Irroitettuasi  paketin osat levystä rauhallisesti nitkuttelemalla tuumaa hetki.

Sängyn osat ovat kotimaista käsittelemätöntä koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla.  Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla.

Vanerille käy kaikki maalit ja käsittelyaineet (öljyt,vahat,lakat) mitä Suomesta löytyy.Itse käytän enimmäkseen akryylivärejä. Sinisen sängyn maalasin akryyliväreillä. Muista myös, että kaikkia vesiliukoisia värejä voi sekoittaa keskenään. Jos sinulla on esimerkiksi valkoista akryylimaalia (tai kalkkimaalia) saat siitä hyvin pastelisävyjä sekoittamalla maaliin peiteväriä (akryyimaalin sideaine riittää sitomaan pienen määrän peitevärin pigmenttiä hienosti). Muuten pelkällä peitevärillä värjätyt kohdat kannattaa lakata, öljytä tai vahata, jos arvelet kohteen tulevan kovaan käyttöön tai sitä kosketeltavan märillä sormilla.

Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tarvittesaa tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

Kokoa  ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) sängyn voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Suosittelen maalamista kokoamisen jälkeen.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Paketti sisältää pieniä osia, eikä siis sovellu alle 3 vuotiaille.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Myös vanerin tuottajamme huomioi kestävän kehityksen tuotannossaan.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .

Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  jotain tiettyä tuotetta, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).