Hauskat keppihevoset (n. 3.3 / 2mm) pari

5.00

Mainiot tuunattavat korvisaihiot materiaalina kotimainen koivuvaneri.

Aihiot ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla, lakkaamalla, vahaamalla…

Nitkuttele aluksi osat irti levystä rauhallisesti.

Koukut eivät kuulu toimitukseen.

Koruaihiot ovat pieniä. Muistathan etteivät ne sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Hauskat keppihevoset

Keppihevoset on Anu Pellisen käsialaa  materiaalina kotimainen koivuvaneri. Valmistamme kepparit laserleikkaamalla verstaallamme Kangasalla . Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla.

Nitkuttele aluksi osat irti levystä rauhallisesti. Yli jäävä materiaali kannattaa säästää käsittelykokeiluja varten.

Koukut eivät kuulu toimitukseen.

Koruaihiot voit lähettää myös suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Laita silloin ystäväasi osoite “toimitus eri osoitteeseen” kohtaan.

Koruaihiot ovat pieniä. Muistathan etteivät ne sovellu alle 3 vuotiaille.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

YMPÄRISTÖ

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

SAATAVUUS

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Koruaihiot saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä

Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. En yleensä pidä koruaihioita mukana messuilla. Jos haluat hakea  koruaihioita tai jotain muuta tiettyä tuotetta, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).