Nukkekodin Koottava kärry 1:12

7.01

Koottava kärry käsittelemätöntä koivuvaneria 1:12 nukkekotiin tai koristeeksi. Kärryn kokoamiseen et tarvitse liimaa. Jos kuitenkin haluat liimata kärryn, käytä liitoksissa  erikeepperityyppistä liimaa tai puuliimaa.

Mitat n. : Kärry 5×6 cm+aisa 3.5 cm , korkeus renkaineen n. 3.7 cm  rengas 3 cm

No, pyöriikö renkaat ? Tottakai pyörii !

Kärryn voit käsitellä kuten minkätahansa puuesineen. maalata, lakata, vahata, öljytä…. Kärrystä on myös pienemmät mallit 1:18  ja 1:48 .

Sisältää peniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

 

Kuvaus

Nukkekodin Koottava kärry 1:12

Kärry 1:12
Nukkekodin koottava kärry 1:12. Etiketti ja ohje.

 

Kuvien rekviisiitat eivät kuulu pakettiin. Kärrystä on moneksi. Vaikka puutarhatontun tai keijun kärryksi (jos laitat kärryn ulos, se kannattaa lakata, tai maalata ulkomaalilla).

Kanaperheen voit hankkia meiltä omana pakettinaan.

Koottava kärry nukkekotiaskarteluun kootan  koivuvanerisista osista jotka  valmistetamme omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tarvittessa tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

Aloita kokoaminen

nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa kärry ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) kärryn voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Suosittelen maalamista kokoamisen jälkeen. Jos haluat pitää tangon puunvärisenä asenna se vasta maalaamisen jälkeen.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .