Iloinen pelastajakissa

3.00

Mauuu – Kisu heijastinta saa taas !

Sydämellinen Suomessa valmistettu ja tarkastettu (EN 13356) iloinen pelastaja pehmoheijastin. Design Anu Pellisen käsialaa.

Loistava pikkulahja kenelle tahansa josta välität. Kulkee helposti kirjeessä. Mukana ripustukseen metallinen avaimenperälenkki ja papukaijalukko kts. mopo.

Varasto loppu

Kuvaus

Iloinen pelastaja heijastin

On ihan oikea heijastin, ei pelkkä heijastava koriste.

Kissa leikittelee kassin kahvassa tai takinhelmassa ja voi pelastaa kantajansa.

Iloinen Suomessa valmistettu ja tarkastettu (EN 13356) pehmoheijastin Anu Pellisen käsialaa. Loistava pikkulahja omaan käyttöön tai kenelle tahansa, josta välität. Mukana ripustukseen metallinen avaimenperälenkki ja papukaijalukko kts. vinjettikuvan mopo.

Autoilija erottaa jalankulkijan heijastimen avulla jopa kolme kertaa kauempaa kuin ilman heijastinta.

Kaukovaloilla ajava autoilija näkee ilman heijastinta pimeällä tiellä kulkevan jalankulkijan noin 100 metrin etäisyydeltä vaatetuksesta riippuen. Heijastinta käyttävä nähdään jo 300 metrin päästä.

Kohtaamistilanteessa lähivaloilla ajava autoilija havaitsee ilman heijastinta kulkevan henkilön vasta noin 40 metrin päästä, kun jalankulkijan heijastin näkyy jo 150 metrin etäisyydeltä.

Valaistuissa taajamissakin voi olla vaikea havaita pimeän aikKaukovaloilla ajava autoilija näkee ilman heijastinta pimeällä tiellä kulkevan jalankulkijan noin 100 metrin etäisyydeltä vaatetuksesta riippuen. Heijastinta käyttävä nähdään jo 300 metrin päästä.

Kohtaamistilanteessa lähivaloilla ajava autoilija havaitsee ilman heijastinta kulkevan henkilön vasta noin 40 metrin päästä, kun jalankulkijan heijastin näkyy jo 150 metrin etäisyydeltä.

Valaistuissa taajamissakin voi olla vaikea havaita pimeän aikaan liikkuvia jalankulkijoita ja pyöräilijöitä. Sade, sumu ja huurtuneet ikkunat heikentävät kuljettajan näkymää.
Gepetton Iloinen pelastaja heijastimet valmistaa Saintex:

Valmistamillamme pehmo- ja jousiheijastimilla sekä designheijastimilla on CE –laatutakuumerkintä sekä Avainlippu. Avainlippu – alkuperämerkki kertoo, että tuotteemme on valmistettu Suomessa ja sitoudumme merkin asettamiin kotimaisuustavoitteisiin.

Lisäksi Suomessa ja lähellä valmistettu tuote on tehokas tapa säästää ympäristöä ja tukea suomalaista työtä. Heijastimissamme yhdistyvät ymmärrys heijastimen ominaisuuksista olla niin käyttäjänsä arvojen ja tyylitajun viestin, kuin laadukas tuote, mutta ennen kaikkea olla turvaheijastin, joka täyttää heijastimille määrätyt lain vaatimukset. Koska heijastin on ennen kaikkea henkilösuojain, säädellään sen valmistusta ja markkinointia Euroopassa omalla henkilösuojaindirektiivillä (CE -merkki). Heijastimina saa myydä vain tuotteita, jotka täyttävät EN 13356 – standardin.

Kaikki valmistamamme heijastimet täyttävät heijastimille asetetut vaatimukset! Tunnemme ja tiedämme mitä näiltä turvatuotteilta vaaditaan ja toteutamme heijastimet sen mukaisesti! Heijastinmateriaalina kelpuutamme vain parasta – käytämme tuotteissamme 3M:n lähes 60 -vuotisella ammattitaidolla valmistamia heijastavia materiaaleja!
saintex