Kaappikello 1:24

8.00

Tunnelmanluoja nukkekotiin tai vaikka ikkunalaudalle kukkaruukun viereen. Nostalginen kotimainen koottava kaappikello mittakaavassa 1:24 on käsittelemätöntä koivuvaneria.

Korkeus n. 7 cm leveys n. 2.2 cm.

Kuvassa oikealla käsittelemätön ja vasemmalla valkoisella maalattu kello. Ohjeen kuvituksessa olen jo lisännyt koristemaalaustakin.

Sisältää pieniä osia,  ei alle 3 vuotiaille.

Voit lähettää kaappikellon myös suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Laita silloin ystäväasi osoite “toimitus eri osoitteeseen” kohtaan.

Kuvaus

Koottava kaappikello 1:24

Kaappikellon etiketti ja ohje

Kaappikello nukkekotiin 1:24 on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. kello on käsittelemätön viimeistelyhiomista lukuunottamatta.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa Kaappikello ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen.

Liinmaa osat yhteen niin että kuvioidun osan taakse tulee ensin levyssä vasemmalla puolella oleva keskiosa. Kohdista reijät ja reunat. Liimaa sitten kuvioimaton takaosa. Käytä jigipaloja kohdistamisen varmistamiseen ja rakenteen vahvistamiseen työntämällä ne ylä ja alaosan reikiin pienen liimamäärän kanssa. Tarkista, että reunat on tasan ja Kaappikello seisoo suorassa ennen kuin annat liiman kuvaa.

Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi). Vaneria voit käsitellä kuten puuta eli vahata, lakata, maalata… Kuvan kaappikellon olen maalannut akryyliväreillä. Kaiverretut koristeet jäävät näkyviin kun maalaat siveltimen lappeella “vähällä maalilla” yli. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekotimyyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .