Lapsen sänky 1:24

5.20

Koottava lapsensänky käsittelemätöntä koivuvaneria 1/24.

Korkeus n. 2.5 cm pituus n. 5.3 cm leveys n. 2.8 cm nukkumatila n. 2 x 4.5 cm.

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat rauhallisesti irti levystä. käytä kokoamiseen erikeepperityyppistä yleisliimaa.

Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla, lakkaamalla, vahaamalla… Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla. Kuvien maalatut kalusteet olen maalannut akryyliväreillä.

Sisältää pieniä osia-  ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava Lapsen sänky 1/24

Gepetto verkkokaupassa myynnissä olevat vanerituotteet kuten lapsen sänky ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä

osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .