Kustavilainen lipasto 1:12

18.00

Koottavassa kustavilaisessa lipastossa on kauniit koristeet ja kaksi vetolaatikkoa.

Korkeus n. 7.3 cm leveys n. 8.2 cm syvyys n. 4.9 cm (mitattu kannesta).

Lipasto on käsittelemätöntä koivuvaneria. Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat irti rauhallisesti. Kokoamiseen tarvitset erikeepperi tyyppistä liimaa. Kokoa ensin ilman liimaa niin näet mihin liimaa kannattaa laittaa.

Kokoa ensin lipaston runko ja laatikot ilman etulevyjä. Sijoita laatikot koloihinsa ja liimaa tässä etulevyt paikoilleen. Takana on reijät joista voit työntää laatikkoja eteenpäin tarkistaaksesi etteivät ne vahingossa liimaannu kiinni kaappiosaan.

Kuvassa lipasto on maalaamaton. Usein kustavilaiset huonekalut maalataan valkoiseksi. Käytä ohentamatonta maalia (esim. akryyli) ja maalaa koristeiden kohdalla useamman kerran vähällä maalilla siveltimen lappeella niin koristekaiverrukset jäävät näkyviin. Muutenkin maalausjälki on yleensä kauniimpi useilla/parilla ohuella kerroksella kun yhdellä paksulla. Vinjettikuvassa näet valkoiseksi maalatun lipaston kustavilaisen tuolin kanssa.

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava Kustavilainen lipasto1:12

Kustavilainen lipasto nukkekotiin on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla.  Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja ja tason kulunutta kohtaa hienolla hiekkapaperilla.

Aloita

kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa Kustavilainen lipasto ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi)lipaston voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata…

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä

osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta tavataan täälä .