Kanala-Lampola ja kanat ja lampaat 1:12

35.00

Koottava hieno Kanala / Lampola käsittelemätöntä koivuvaneria. Kanalan korkeus on 20,5 cm leveys 14 cm ja syvyys 12,2 cm. Pohjakappale 17×18 cm.

Kanalasta voit muokata myös esimerkiksi tonttulan, puutarhamökin, rakennuksen seimiasetelmaan …

Pakettiin kuuluu myös kanaperhe, jossa hautova kana, katolla istuva kukko ja neljä pikkutipua sekä BÄÄ myös ! eli kolme lammasta.

Aloita kokoaminen hätistämällä uteliaat kanat työmaalta….

Kanalan voit käsitellä kuten puuesineen (vahata, lakata maalata) esimerkiksi akryyliväreillä kuten kuvassa. Kuvan sohva ja tapetit eivät kuulu pakettiin.

Käytä kokoamiseen erikeepperityyppistä yleisliimaa tai puuliimaa. Pikaliimoja tai kuumaliimaa en suosittele tähän hommaan.

Lisää kanoja löytyy Gepeton koottavista.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 v.

 

Kuvaus

Kanala ja kanaperhe 1:12 BÄÄ myös !!!!

Kanala ja lampola
Etiketti ja ohjeet koottavaan kotimaiseen kanala/lampola settiin
Kanala ja lampola
Pakettiin kuuluvat lampaat maalattuna akryyliväreillä
Kanala ja lampola
Pakettiin kuuluu kana kukko ja 4 tipua. Kuvan keiju tykkää tipuista mutta ei kuulu pakettiin.

 

Osat ovat käsittelemätöntä koivuvaneria. Koottava kanala on suunniteltu ja valmistettu Gepeton  verstaalla Kangasalla. Suunnittelija: arkkitehti Anu Pellinen. Valmistaja: puuseppä Jari Hämäläinen.

Kokoaminen

Kokoa kanala ja kanaperhe ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin laitat liimaa. Käytä erikeepperityyppistä liimaa tai puuliimaa. Jos sisustat kanalaa esimerkiksi tapetoimalla tai maalaamalla, kannattaa sisätyöt tehdä ennen kokoamista.
Kanala on käsittelmätontä koivuvaneria, joten voit käsitellä sen kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata esim. akryyli- väreillä. Vedellä ei kannata lutrata liikaa (se nostaa puun pinnan karvat pystyyn, hoituu hiomalla, jos niin pääsee käymään).

Saatavuus

Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.
Verstaalta (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.
Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.
Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.