Autokortti “Kannatti herätä” (155)

1.20

“Kannatti herätä ” Autokortin originaali  ja teksti ovat Anu Pellisen käsialaa. Aiheesta on myös hurmaava tyynyliina (vinjettikuvassa).

Kortti on offsetpainettu Suomessa se on vaakasuuuntainen ja A6 kokoinen.

Originaalin olen maalannut Akryyliväreillä. Kortit ovat huomioitani/pohdintoja arkisesta elämästä, josta löytyy ihmeitä ja iloa, kun vähän pintaa raaputtaa. Huomaa, että auto kulkee maailman ekologisimmalla polttoaineella – mielikuvituksella!

Huristeluterveisin Anu/ Gepetto

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Gepetto Autokortti  “Kannatti herätä” (155)

Autokortti kannatti herätä on painettu Tampereella Eräsalon kirjapainossa.

Ihastuttavat kotimaiset GEPETTO KORTIT : Iloiset lämmöllä ja taidolla tehdyt tekstit ja kuvitukset ovat Anu Pellisen käsialaa.

Originaalit maalaan enimmäkseen akryyliväreillä. Jotkut kuvat olen tehnyt öljypastelleilla ja joissakin olen käyttänyt sekatekniikkaa (öljy, akryyli, tempera, peiteväri).

GEPETTO KORTTIEN SAATAVUUS

Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää. Verstaalta (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voit käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.

Gepetto Oy/ Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.