Barbin Kantele1:6

12.00

Hieno kannel, Barbi tykkää !

Hauska askartelutehtävä. Paketissa on osat yhteen kanteleeseen (kansi ja kaikukoppa). Osat ovat käsittelemätöntä koivuvaneria.

Mitat: n. 11 x 3.5 cm x8mm

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat irti levystä. Kokoamiseen tarvitset erikeepperiä tai vastaavaa yleisliimaa. Puuliimakin käy mainiosti.

Vaneria voit maalata, lakata, vaahata…tai vaikka petsata. Itse käytän usein akryylimaaleja

Kuvissa näet myös rekvisiittaa, jotka eivät kuulu pakettiin.

Voit lähettää verkokauppamme kautta mukavan askarteluyllätyksen suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Lisäämme halutessasi myös viestisi mukaan toimitukseen.

Sisältää pieniä osia – ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Mukavia askartelu ja musiikki hetkiä !

Kuvaus

Kantele 1:6

Osat koottavaan Barbin kanteleeseen koivuvaneria, valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Kantele on käsittelemättömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla. Kanteleeseen voisi sopia esimerkiksi “petsaaminen” akvarelliväreillä.

Aloita kokoaminen

nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa kannel ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi). Voit käsitellä kanteleen kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata…tai vaikka petsata. Itse käytän yleensä akryylivärejä.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verkkokauppa on auki. Myös verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Jos ajattelit Hankkia tuotteita messuilta tai myyjäisistä. Kannattaa tehdä ajoissa ennakkotilaus, niin teen parhaani, että tuotetta olisi mukana varattunasinulle. Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee.

Ennakkotilaukset teet parhaiten sähköpostilla (gepetto@gepetto.fi) tai puhelimella teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848.

Tiedot messuista ja myyjäisistä löydät sivulta tavataan täälä.